Kwartiermaker WEKWA1015

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Capelle aan den IJssel
Reacties
3
Bekeken
340
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw spam terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
info@matchd.nl
033-20482048


Omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

19-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

8-10-2015 om 10:00 uur

Het opstellen van een plan van aanpak, mede op basis van de in september/ oktober 2015 op te stellen kadernotitie, ter voorbereiding op het oprichten van een gemeentelijke stichting.

Het plan van aanpak dient uiterlijk begin februari 2016 opgeleverd te worden (met een tussenrapportage begin december 2015).

In het plan dienen onder andere de volgende onderdelen te worden opgenomen

Het gewenste bestuursmodel met aandacht voor

o de wijze van besturen en toezicht houden;
o de soort overeenkomst en het soort afspraken (waarbij o.a. aandacht voor de gewenste flexibiliteit om in te kunnen spelen op ontwikkelingen en de wijze van uitoefenen sturing/ controle)
o de financieringswijze.

Het bepalen van de reikwijdte van de opdracht aan de stichting: wat wordt wel/ niet in opdracht opgenomen, waarbij aansluiting wordt gezocht bij de ontwikkelingen in het kader van de transformatie van de drie decentralisaties.
Adviseren over de wijze waarop de informatie-uitwisseling tussen partijen binnen het sociaal domein vorm kan krijgen (in samenwerking met de afdeling ICT van de GR IJsselgemeenten).
Het bepalen van de randvoorwaarden voor de oprichting van de gemeentelijke stichting: wat is nodig om een stichting op te richten.
Hierbij wordt onder andere gedacht aan de overdracht van de uitvoering van het welzijnswerk van de huidige opdrachtnemer (o.a. overname van personeel) en de toestemming van de provincie voor het oprichten van een stichting zoals vereist in artikel 160 lid 3 van de Gemeentewet.
Het opstellen van een globaal financieel overzicht waarin een indicatie van de financiële omvang van opdracht wordt gegeven maar ook de financiële consequenties van de oprichting van de gemeentelijke stichting in beeld worden gebracht.
In het plan van aanpak dient aandacht te worden besteed aan een goede aansluiting tussen het welzijnswerk en het jongerencentrum/ cultuurpodium Capsloc dat naar alle waarschijnlijkheid vanaf 2017 apart van het welzijnswerk zal worden gepositioneerd. Capsloc is namelijk een belangrijke voorziening in het kader van het jongerenwerk (talentontwikkeling, ontmoetingsplaats etc.). Over de wijze waarop de exploitatie van Capsloc vanaf 2017 wordt gepositioneerd, wordt binnen de gemeente separaat een voorstel uitgewerkt.

Functie eisen

HBO / universitair werk- en denkniveau.
Ervaring en kennis van het welzijnswerk
Ervaring met het oprichten van stichtingen en BV’s

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  05-10-2015 14:29
  Plaats
  Westzaan

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-10-2015 15:21
  Plaats
  Driebruggen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-10-2015 06:33
  Plaats
  Hillegom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten