Freelance QA Manager - Voedingsmiddelensector - Noord Nederland

Intermediair
Panda International
Geplaatst op
02-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Friesland
Reacties
0
Bekeken
659
Status
Gesloten
Referentie
Quality Manager

Omschrijving

PANDA LIFE SCIENCES is een gespecialiseerd recruitment agency die zich richt op het plaatsen van high-level kandidaten in permanente en freelance rollen binnen de Europese Farmaceutisch, Medical Device, Biotech en Levensmiddelen sectoren. Door nauw samen met kandidaten en klanten te werken om hun uitdagende zakelijk behoeften te voldoen, heeft het Panda team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd dat bestaat uit vooraanstaande Life Sciences organisaties. Ons recruitment business model is gebaseerd op het ontwikkelen en bouwen van langdurige relaties met onze directe contacten, onze bewezen service daarin is iets waar wij trots op zijn!

OMSCHRIJVING

Dit is de kans om je leidinggevende capaciteiten in te zetten en aan te scherpen. Als manager QA geef je motiverend leiding aan de afdeling QA op de locatie en ben je lid van het lokale Management Team.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je implementeert en onderhoudt de diverse lokale kwaliteitssystemen.
Je bent onderdeel van het QA team, waarbij jullie samen het kwaliteitsbeleid formuleren op basis van interne standaarden en klanten eisen.
Je maakt de vertaalslag van denken van het kwaliteits beleid - en systeem naar integrale kwaliteitsbeleving.
Dankzij je uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden onderhoud je een effectieve communicatie met alle disciplines op de locatie, zodat kwaliteit door eenieder gedragen wordt en standaarden worden nageleefd.
Je geeft trainingen en loopt observaties waarbij je medewerkers motiveert en ondersteunt in het correct uitvoeren van vooropgesteld beleid.
Je bent in staat om tot een goede beoordeling te komen over effectiviteit van het kwaliteits beleid.
Je vindt het leuk om klanten en belangstellenden te ontvangen op de locatie en rond te leiden.
Je bent niet bang om je uit te spreken,
Je geeft ondersteuning gedurende issues en weet je weg goed te vinden om tot juiste besluitvorming te komen over vrijgave en communicatie.
Voor deze functie zoeken we een ondernemende manager die doelen conform plan weet te realiseren en daarbij kwaliteitsdenken vanuit de marktgedachte op inspirerende wijze weet uit te dragen.

PROFIEL

In aanvulling op de bovengenoemde ervaring en vaardigheden beschik je ook over

Hbo/wo-opleiding, bij voorkeur LU-Wageningen of HAS-levensmiddelentechnologie
Enige jaren ervaring in een vergelijkbare positie binnen de productieomgeving in de voedingsmiddelensector.
Aantoonbare leidinggevende capaciteiten
Onze klant is op zoek naar kandidaten om zo snel mogelijk te starten, dit voor een project tot minimaal het einde van het jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten