Interim Bedrijfsjurist Zorg

Intermediair
Roger Vroemen
Geplaatst op
04-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een zorgorganisatie in de randstad zoeken wij per direct een Interim Bedrijfsjurist om de afdeling Juridische zaken en Klachtenbureau tijdelijk te versterken. De opdrachtgever heeft ruim 2000 medewerkers die zich voornamelijk bezig houden met eerstelijns gezondheidszorg (huisartsenzorg, fysiotherapie, kraamzorg etc) vanuit diverse locaties en gezondheidscentra.

Voor de afdeling Juridische zaken en het klachtenbureau (4 medewerkers) zijn wij op zoek naar een interim bedrijfsjurist met een brede ervaring in de zorg. De interim bedrijfsjurist neemt juridische taken over van de manager die tijdelijk een extra rol heeft binnen de zorggroep.
Omdat binnen de Zorggroep Almere een breed spectrum van juridische zaken aan de orde komen is een brede kennis en ervaring gewenst.

Gewenste ervaringsgebieden: (in volgorde van prioriteit)

*Gezondheidsrecht
*Arbeidsrecht
*Huurrecht
*Fiscaal recht
*Mededingingsrecht
*Ervaring in tuchtrecht/Schadeafhandeling is een pré

Werkzaamheden: o.a.

*toetsen van contracten (huur, inkoop, arbeid etc.)
*vragen uit de business oppakken
*adviseren van juridische medewerkers, directie, teamleiders en hulpverleners.
*Intentie overeenkomsten opstellen
*Klachtenbehandeling

Het gaat hier om een juridisch brede en uitdagende opdracht voor 8-20 uur per week al naar gelang van de werkdruk op de afdeling. Verwacht wordt dat de opdracht een jaar tot 18 maanden zal duren.

Je rapporteert aan de manager juridische zaken/klachtenbureau.

Wij zijn, per direct, op zoek naar een zelfstandig werkende jurist die goed afstemt met collega’s Een sterke persoonlijkheid die zijn weg kent in de zorg op juridisch gebied. Zakelijk en doeltreffend te werk gaat, en het menselijke aspect niet uit het oog verliest.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten