Verkoop professionals gezocht voor innovatief on-line MKB Financierings opl

Opdrachtgever
Trefi Finance
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten
Referentie
Verkoop professional on-line MKB

Afrondingstoelichting

Ik drukte te snel op plaatsen.


Omschrijving

Trefi Finance is de innovatieve speler in de markt voor MKB financiering en in de regio's in Nederland op zoek naar professionals in het MKB financieringssegment.
Je gaat binnen jouw regionale netwerk op zoek naar MKB bedrijven in het B2B segment, welke behoefte hebben aan (groei)financiering, bijvoorbeeld waar de bank het laat afweten. Je heb affiniteit met de jaarrekening en je kan het MKB bedrijf van advies voorzien. Trefi Finance financiert op innovatieve wijze het MKB middels real-time risico-analyse op de facturenstromen. Het lijkt op factoring, maar is het zeker niet: de tariefsstelling is gelijk aan die van een bank rekening-courant en door gebruik van het Trefi platform krijgt de ondernemer betere controle over zijn debiteuren.
Zodra de klant interesse toont voer je deze in op het Trefi platform. Je draagt zorg voor de aanlevering van de nodige documentatie, zoals jaarverslag en KvK uittreksel van het MKB bedrijf. Zodra de klant is goedgekeurd en het contract heeft getekend kan je aanspraak maken op een bonus (dit is afhankelijk van het aantal uren dat je declareert voor 1 klant)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten