Functioneel Beheerder DigiD

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
261
Status
Gesloten
Referentie
1065

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Rol 2 FTE Functioneel Beheerder DigiD
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 20-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 40 uur
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Eenvoudig,snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zakenen Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

De afdeling Toegangsdiensten is op zoek naar een functioneel beheerder DigiD.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Kennis en vaardigheden

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of hoger op het gebied van informatica;

Je hebt actuele kennis op het gebied van BiSL en ITIL;

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het vakgebied en aantoonbare ervaring met het afhandelen van incidenten en problemen en het doorvoeren van changes;

Je hebt kennis van informatiebeveiliging en IT auditing;

Je hebt ervaring met webservices en XML (SAML);

Je hebt ervaring met projectmatig werken;

Ervaring met complexe omgevingen binnen de (rijks)overheid is een pre;

Je bent proactief en resultaatgericht;

Je weet rust & overzicht te behouden in complexe, hectische situaties;

Je hebt goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels.

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

Werkzaamheden

Als functioneel beheerder DigiD ben je primair verantwoordelijk voor het (procesmatig) oplossen van incidenten en problemen en voor het doorvoeren van wijzigingen rond DigiD. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken over beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid gewaarborgd blijven.

DigiD is hét digitale authenticatiemiddel voor de overheid en dienstverleners met een publieke taak. Met DigiD kunnen overheidsorganisaties via hun website betrouwbaar zaken doen met burgers. DigiD heeft inmiddels 12 miljoen gebruikers.

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor een onbelemmerde werking van het systeem en houdt je je bezig met het oplossen van incidenten en bevindingen die voortkomen uit de dagelijkse operatie.

Tevens ontwikkel je binnen de Logius-standaarden oplossingen voor wensen en behoeften van gebruikers van DigiD. De gebruikers zijn in dit geval andere overheidsorganisaties. Je vertaalt klantwensen naar oplossingsmogelijkheden en beoordeelt de functionele en technische ontwerpen die vervolgens worden ontwikkeld en geïmplementeerd. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor dit wijzigingsproces. Je houdt je daarbij aan afspraken die daarover met klanten zijn gemaakt.

GEDRAGSKENMERKEN

Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent eventueel bereid om periodiek piketdiensten te draaien;

Je bent resultaatgericht. Je kunt zo handelen dat je het vooraf vastgestelde doel, product of effect bereikt;

Je bent samenwerkingsgericht. Je kunt met anderen een gezamenlijk resultaat bereiken;

Je bent omgevingsbewust. Je kunt relevante politieke, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen waarnemen en benutten voor je eigen werk;

Je bent klantgericht. Je kunt de behoeften van de klant herkennen en hiermee rekening houden.

EXTRA INFORMATIE

Geplande datum intakegesprekken: 9 oktober 2015.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten