Vastgoedbeheerder Maatschappelijk Vastgoed 24uur pw

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Bosch
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtomschrijving

De afdeling Maatschappelijk Vastgoed (MV) treedt als eigenaar op van een deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille welke hoofdzakelijk bestaat uit onderwijs, cultuur en welzijn panden. De afdeling verzorgt het onderhoud en beheert de panden en dit alles op een zo effectieve en efficiente wijze.

Wij zijn tijdelijk op zoek naar een vastgoedbeheerder, voor 24 uur per week. De tijdelijkheid van deze opdracht hangt samen met het opstellen van een nieuw ondernemingsplan voor de afdeling. De afronding daarvan is gepland voor begin 2016 en dan wordt ook duidelijk hoe de afdeling ingericht wordt en welke capaciteit daar bij hoort.

In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het up-to-date brengen en houden van onze vastgoedinformatie. Het gaat vooral om alle werkzaamheden die zorgen dat we kunnen beschikken over een actueel, kloppend en volledig vastgoedbeheersysteem. Want dat is de kern van onze afdeling: werken vanuit kennis van onze gebouwen.

Zaken die je gaat oppakken zijn: ◦exploiteren van de panden en daartoe overleggen met (potentiële) huurders en gebruikers en het opstellen van huurcontracten;
◦beheren van het gebouwen informatiebestand (de administratieve, financiële, commerciële en technische gegevens);
◦het opstellen van (exploitatie)begrotingen en budgetten, het bewaken van toegekende budgetten en het opstellen van eindafrekeningen, het opstellen van adviezen en rapportages en het voeren van overleg daarover;
◦het ondersteunen van projectleiders en bewaken van de doelstellingen van projecten (t.a.v. tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie) en
◦vanuit de eigen vakdiscipline inhoudelijk coachen van projectteamleden.
Wij bieden je een mooie klus in een inspirerend omgeving.

Kandidaatomschrijving

Onze perfecte kandidaat beheerst het werkveld van vastgoedbeheer al aantoonbaar enige jaren. De voorkeur gaat uit naar iemand die gewerkt heeft binnen zowel de private markt als de overheid. Je kennis van kunde op gebied van financien en (huur-)recht zijn van overtuigend niveau. Je kunt daardoor direct aan de slag zonder al te veel hulp.

Als persoon ben je makkelijk in de omgang en behulpzaam richting collega’s vanuit een resultaatgerichte houding. Aangezien de afdeling in een overgangsperiode zit is het van belang dat je kunt omgaan met de spanningen die daar bij horen.

Gespreksplanning

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 22 oktober 2015

Toelichting op rooster

Verspreid over 4 dagen

Dienstencategorie

Andere diensten

Bijlagen

  1. EigenVerklaringInhuurdesk 2015.pdf

  2. EigenVerklaringInhuurdesk 2015.pdf

  3. Toelichting.EigenVerklaring2015.pdf

  4. Toelichting.EigenVerklaring2015.pdf

Eisen

Opleiding

HBO Vastgoedmanagement of relevante soortgelijke opleiding

Werkervaring

Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op gebied van vastgoedbeheer.

Competenties

Accuraat werken, succesvol samenwerken, resultaatgericht, stressbestendig, klantgericht en goede schriftelijke communicatie. Analytisch denken

Gevraagde documenten

aanleveren bij offerte

◦Geheel ingevulde en ondertekende Eigen Verklaring
◦Diploma

aanleveren na gunning

◦VAR verklaring

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten