Administratief medewerker backoffice jeugd

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
47
Status
Gesloten
Referentie
BCGG14739

Omschrijving

Administratief medewerker Back Office Jeugdhulp

Algemeen
Per 1 januari 2015 is Jeugdhulp als taak overgekomen naar de gemeenten. Binnen de regio Midden Holland* wordt door iedere gemeente lokaal de toewijzing gedaan en de beschikkingen voor cliënten afgegeven, regionaal wordt de financiële afhandeling gedaan. Deze regionale taak is belegd bij het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH) en wordt uitgevoerd door de Back Office (BO). Dat betekent dat het verwerken van beschikkingsinformatie en het verwerken van de facturen door de BO NSDMH wordt gedaan. De gemeente Gouda is gastheergemeente voor het NSDMH.

Back Office NSDMH
Aangezien het werkgebied sinds dit jaar helemaal nieuw is, is deze afdeling nog erg in ontwikkeling. De winkel is al langere tijd open en we zijn tegelijkertijd nog altijd bezig om hem klaar te maken voor de opening, bij wijze van spreken.

Op dit moment zijn er vier medewerkers (2,6 fte) werkzaam bij de BO NSDMH en zijn we op zoek naar versterking voor de afdeling. Er is nog veel werk te verzetten en daarom zal het team gaan groeien naar ongeveer 5 fte. Aansturing van de BO NSDMH vindt plaats door de coördinator.

De functie
Je gaat als administratief medewerker aan de slag met het controleren en verwerken van beschikkingsinformatie vanuit gemeenten en de facturen van zorgaanbieders. Waar nodig stem je zaken af met gemeenten en/of met zorgaanbieders. Daarnaast worden er door de BO NSDMH PGB betalingen verzorgd en gegevens aangeleverd bij het CAK. Eén van de belangrijkste dingen voor deze functie is dat je past in deze dynamische werkomgeving waarin het nodige wordt ontwikkeld. Daarnaast moet je (nieuwe) systemen en werkwijzen je snel eigen kunnen maken. En uiteraard passen in het bestaande team. Voor deze functie ben je 24-32u beschikbaar.

  • Regio Midden Holland bestaat uit de gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpernerwaard, Waddinxveen, en Zuidplas.

Aanvraag selectiecriteria
Omschrijving
Knock-out
Belang (1 = minst, 10 = meest)
Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa incl reiskstn woon-werk en fee kstn) Ingeschakeld
Kandidaat minimaliseert of compenseert CO2 uitstoot (toelichten 1ste pagina CV). Niet ingeschakeld 5
Minimaal afgeronde MBO-opleiding. Ingeschakeld
Aantoonbare ervaring met administratieve processen, dit dient duidelijk in het cv naar voren te komen. Ingeschakeld
Motivatie toegevoegd, geschreven door kandidaat zelf, waaruit blijkt dat hij/zij beschikt over de gevraagde soft-skills Ingeschakeld
Aantoonbare werkervaring met Centric GWS, dit dient duidelijk in het cv naar voren te komen. Niet ingeschakeld 10
Het maximumtarief voor deze opdracht is € 37.50 per uur. Aanbiedingen boven dit tarief worden niet meegenomen in de procedure. Ingeschakeld

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten