SAP UI5 Ontwikkelaar

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
190
Status
Gesloten
Referentie
1069

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol SAP UI5 Ontwikkelaar
Werkniveau Medior/Senior
Locatie Den Haag
Startdatum Zo snel mogelijk
Einddatum 15-01-2016
Aantal uren per week 36
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

Binnen de afdeling Dienstverleningssystemen (DVS) is behoefte aan een senior SAP UI5 ontwikkelaar om nieuwe kennis en inzichten te brengen in een Scrumteam gedurende 2 sprints.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

We zoeken iemand met een echte hands-on mentaliteit met een hoge productiviteit die daarbij in staat is zijn werk goed over te dragen aan en te delen met collega’s.

Gevraagd aantoonbare ervaring met

Development met SAPUI5 Javascript toolkit in een SAP portal omgeving

Agile/ Scrum trajecten als SAPUI5/HTML 5 developer

Toepassen specifieke functionaliteit uit de UI5 libraries om verschillende web browsers(Internet Explorer en Firefox) te ondersteunen

Interaction design o.b.v. SAPUI5 frame work

SAP ABAP en/of Workflow (in enige mate) in een SAP HCM omgeving is wenselijk

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

De kerntaken bestaan uit het vertalen van de business behoefte naar een passende oplossing gebruik makend van SAP UI5. Programmeren en het in samenwerkingsverband overdragen van kennis, in dien nodig uitgeschreven, maken vanzelfsprekend onderdeel uit van de opdracht. P-Direkt streeft naar een zo eenvoudig mogelijke SAP applicatie inrichting, zoveel mogelijk gebruik makend van standaarden met maximale flexibiliteit i.v.m. toekomstige nieuwe businessbehoeften.

EXTRA INFORMATIE

De inhuur vindt plaats in de periode van z.s.m. na gunning. Inhuur is in eerste instantie voor maximaal 12 weken, met optie tot verlenging of om tussentijds op te zeggen, voor 418 uur (36 uur per week).

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten