Procesontwerper (SB)

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht/Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
40
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten

Omschrijving

We hebben een nieuwe aanvraag voor de Belastingdienst. Het gaat om een rol als Procesontwerper (medior/senior) voor 40 uur per week.

Deadline: woensdag 7 oktober 15.00 uur

Tarief: scherp (Onze marge blijft altijd nagenoeg gelijk, hoe lager we kunnen aanbieden, hoe groter de kans op een uitnodiging)

Let op! Houd rekening mee dat de kandidaat tot 5 dagen na de aanbieding beschikbaar dient te zijn. Mocht hij/zij op intake mogen, dient de kandidaat tot 2 dagen na de intake exclusief beschikbaar te zijn voor de Belastingdienst.

Functie

Procesontwerper

Kundigheidsniveau

Medior/Senior

Aantal uren per week

40

Startdatum inzet

1-12-2015

Einddatum inzet met optie op verlenging: eind 2016

Kenmerken/Kwalificaties gewenste functie

Opdrachtomschrijving

Als procesontwerper ben je de verbindende schakel tussen klant, architectuur, ICT, test en implementatie. Je hebt kennis van al deze deelgebieden en kunt omgaan met de complexiteit die hierbij komt kijken. Je houdt je bezig met het opstellen van requirements-, business- en informatieanalyses. Je zorgt ervoor dat de mogelijkheden van techniek, wetgeving en bedrijfsvoering verwerkt worden in jouw ontwerpproducten. Specifiek in userstories. Je ontwerpt specificaties waarmee jouw IT-collega’s functionaliteiten kunnen bouwen. Daarnaast zorg je ervoor dat in de realisatie en implementatie het ontwerp juist wordt geïnterpreteerd. We werken binnen team AMO op basis van het scaled Agile framework. Je zal ingezet worden als productowner. Hierbij heb je twee aandachtsgebieden. Ten eerste het verder realiseren van een generieke aangifte applicatie, ten tweede het coachen van de overige productowners.

Expertise

 • Je hebt een relevante opleiding (HBO/WO). Bijvoorbeeld bedrijfskundige richting, IT of je hebt aantoonbare ruime werkervaring op dit niveau

 • Je hebt relevante ervaring in Business Proces Redesign en werken op basis van een Service Oriented Architecture

 • Je hebt ervaring met migratie van legacy systemen en bijbehorende data

 • Je hebt kennis van en ervaring met projectmanagementtechnieken zoals Prince2

 • Je hebt kennis van ontwikkeltechnieken en ontwerptools, bij voorkeur ervaring met Bizz-designer

 • Abstract denkniveau, in staat om generieke zaken te vinden in specifieke requirements

 • Ervaring met Agile/Scrum werken is een vereiste

 • Ervaring met regel gebaseerd werken of kennis van het opstellen van bedrijfsregels is een pré

Persoonlijke vaardigheden

 • Analyseren

 • Organisatiesensitiviteit

 • Visie

 • Samenwerken

 • Initiatief

Opmerkingen/bijzonderheden

Je wordt ingezet bij de Directie Informatiemanagement Belastingen (IMB). Dit is één van de staven van het bedrijfsonderdeel Belastingen. IMB is verantwoordelijk voor het ontwerp, de inrichting, optimalisatie en continuïteit van de bedrijfsprocessen van Belastingen en de daarbij behorende Informatievoorziening. ‘Regie op kwaliteit’ is het motto waarmee IMB haar producten en resultaten de komende jaren wil realiseren.

Afdeling
De inzet vind plaats binnen IMB voor de afdeling Aangifte. Het betreft specifiek de overige belastringmiddelen (Milieu Belastingen, Teruggaaf Energie Belasting, Teruggaaf Dividend Belasting).

Locatie
De werkzaamheden worden afwisselend uitgevoerd in Utrecht en Apeldoorn. Het komt voor dat bezoeken aan locaties waar het werk wordt uitgevoerd of bij ketenpartners noodzakelijk zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten