Gezocht, operationele HR Officer (max. 50)

Intermediair
Interim HR Bureau
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
50
Op locatie
Rotterdam
Reacties
2
Bekeken
242
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie en interesse in deze opdracht.
Wij hebben inmiddels voldoende kandidaten benaderd.
Succes en wellicht tot een volgende keer.


Omschrijving

Start en opdrachtduur

Start 12 oktober voor 7 maanden, gemiddeld 32-38 uur per week.

Profiel_bedrijf

Grote verzekeraar.

Opdracht

Je informeert en adviseert je leidinggevenden en medewerkers over alle operationele onderwerpen, zoals recruitment, verzuim, performance en tijdelijke inhuur. Je zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering van de HR-processen op het gebied van in-, door- en uitstroom conform het HR Service Delivery Model.
Functie is afwisselend, dynamisch en hectisch. Je rol in de gesprekken met managers en medewerkers is actief, ook bij conflicten. Je analyseert, werkt uit en bespreekt rapportages met de HR business partner en met de leidinggevende. Je bewaakt de vooruitgang van W&S-procedures, je werkt gespreksverslagen en correspondentie uit. Je hebt een signaalfunctie richting de HR-BP. Je levert een bijdrage aan ontwikkeling, introductie en implementatie van HR-tools. Je ondersteunt bij uitvoering beleid, procedures en tools, je bent achtervang voor andere HR-officers.

EISEN

HBO werk/denkniveau, 2 jaar ervaring soortgelijke ondersteunende functie binnen middelgrote/grote organisatie. Zeer goede beheersing NED en goede beheersing Engels is een pré. Je bent stressbestendig, flexibel, een spin in het web, zelfstandig, nauwkeurig en discreet, initiatiefrijk, proactief en je bent cijfermatig ingesteld.

Reageren

Ben je enthousiast en gemotiveerd voor deze opdracht en voldoe je aantoonbaar alle eisen? Stuur dan je motivatie (verwerk de eisen), een uitgebreid CV en een relevante+recente referentie (alles in foutloos Nederlands en max. 5p) uiterlijk woensdag 8 oktober a.s. om 09.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  06-10-2015 19:12
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-10-2015 13:14
  Plaats
  Zevenbergen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten