Toezichthouder bouw

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Moerdijk
Reacties
1
Bekeken
205
Status
Gesloten
Referentie
BCFWB13476

Afrondingstoelichting

Beste,

Graag brengen wij je op de hoogte dat de opdracht is door de opdrachtgever geannuleerd.
Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Becoss


Omschrijving

Binnen de afdeling Vergunningen en Handhaving is door de uitvoering van een dienstverleningsovereenkomst met de OMWB een tijdelijke vacature (tot 31 december 2015) ontstaan voor een

Toezichthouder bouw m/v
32 uur per week,

Wat worden je belangrijkste taken?
Als toezichthouder Bouw houd je toezicht op verleende WABO-vergunningen bouw en sloop. Je controleert op illegaal bouwen en strijdig gebruik van het bestemmingsplan. De nadruk ligt hierbij op de oplevering van gerealiseerde bouwwerken. Integraal handhaven vinden wij zeer belangrijk. Je bent daarom in staat om verder te kijken dan alleen jouw vakgebied en hebt vaak contact met interne en externe collega’s en instanties over taken op het werkterrein.

Wat vragen we van je?
Je beschikt over een MBO+/ HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding aangevuld met vakinhoudelijke cursussen. Er is minimaal 3 jaar relevante werkervaring vereist waaronder aantoonbare ervaring met toezicht op industriële en complexe bouwaanvragen. Omdat integraal werken hoog bij ons in het vaandel staat gaat onze voorkeur uit naar kandidaten die ook kennis hebben van andere wetgeving op het terrein van het omgevingsrecht.
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die het als een uitdaging ziet om problemen op te lossen en beslissingen durft te nemen. Je bent een professional met een klant- en resultaatgerichte instelling die initiatief toont, zorgvuldig is en planmatig werkt. Nieuwe ontwikkelingen ga je niet uit de weg. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, ben je een prettige collega om mee samen te werken.

Aanvraag selectiecriteria
HBO opleiding
Ten minste 3 jaar ervaring met toezicht op bouwvergunningen, waaronder aantoonbare ervaring met industriële en complexe bouw.
Ten minste 1 referentie
Flexibel, creatief, resultaatgericht

Startdatum 15-10-2015
Einddatum 31-12-2015
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 32

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    06-10-2015 08:05
    Plaats
    Rotterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten