Toezichthouder bouw- Vergunningen en Handhaving

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Moerdijk
Reacties
1
Bekeken
205
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen (per mail). Het kan zijn dat dit bericht bij uw spam terecht is gekomen.

Mocht u vragen/ opmerkingen hebben ,horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
info@matchd.nl


Omschrijving

Startdatum

15-10-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

9-10-2015 om 14:30

Als toezichthouder Bouw houd je toezicht op verleende WABO-vergunningen bouw en sloop. Je controleert op illegaal bouwen en strijdig gebruik van het bestemmingsplan. De nadruk ligt hierbij op de oplevering van gerealiseerde bouwwerken. Integraal handhaven vinden wij zeer belangrijk. Je bent daarom in staat om verder te kijken dan alleen jouw vakgebied en hebt vaak contact met interne en externe collega’s en instanties over taken op het werkterrein.

Functie eisen

Je beschikt over een MBO+/ HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding aangevuld met vakinhoudelijke cursussen.
Er is minimaal 3 jaar relevante werkervaring vereist waaronder ervaring met toezicht op industriële en complexe bouwaanvragen.
Omdat integraal werken hoog bij ons in het vaandel staat gaat onze voorkeur uit naar collega die ook kennis hebben van andere wetgeving op het terrein van het omgevingsrecht.
Wij zijn op zoek naar een collega die het als een uitdaging ziet om problemen op te lossen en beslissingen durft te nemen.
Je bent een professional met een klant- en resultaatgerichte instelling die initiatief toont, zorgvuldig is en planmatig werkt. Nieuwe ontwikkelingen ga je niet uit de weg. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. Tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, ben je een prettige collega om mee samen te werken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    06-10-2015 07:46
    Plaats
    Rotterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten