Lead Developer met ervaring met Xamarin en Good SDK

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
675
Status
Gesloten
Referentie
1078

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 161 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol

Lead developer

Werkniveau

Senior

Locatie

Den Haag

Startdatum

12-10-2015

Einddatum

13-12-2015

Aantal uren per week

30-40

Aanvrager: Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum 07-10-2015

PROJECTINFORMATIE

SSC-ICT Haaglanden is een organisatie met ruim 800 medewerkers. In het bundelen van de ICT-dienstverlenging binnen de Rijksoverheid spelen wij een belangrijke rol. Bij SSC-ICT Haaglanden is er sprake van een sociale werksfeer, die zich richt op resultaat, continue verbetering en ontwikkeling. Wij zijn gevestigd in Den Haag en in het centrum van Zoetermeer en goed bereikbaar per openbaar vervoer.

De lead developer zal onsite samenwerken met de ontwikkelaars. Het ontwikkelteam is op dezelfde kamer geformeerd.

De ontwikkelaar komt te werken in een team van interne ontwikkelaars die eveneens werken aan de bouw van de nieuw te ontwikkelen app. Het gehele team zal SCRUM based te werk gaan met een op te leveren resultaat in week 50 2015.

De Lead App Developer is verantwoordelijk voor het opleveren van de afgesproken sprint input in een app ontwikkel traject. Dit traject moet een app opleveren die informatie haalt en stuurt naar een document management systeem op basis van voorgedefinieerde API’s.

De volgende taken en resultaatgebieden worden onderkend

Ontwikkelen van een app op basis van JSON, GooD SDK en Xamarin. De app moet werkend worden opgeleverd in een bestaande Good (dynamics) omgeving en multi device toegankelijk zijn.

De lead developer is verantwoordelijk voor ondersteuning bij het inrichten van de ontwikkelwerkplekken voor Multi-platform App-ontwikkeling op basis van Microsoft Visual Studio en Xamarin Studio, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Good SDK voor beveiligde data. Hij/zij zorgt voor het on-the-fly opleiden van een team van ervaren ASP.Net webdevelopers tot Xamarin app-developers.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen enwensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en inwelke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Minimaal 2 jaar kennis en aantoonbare ervaring in appontwikkeling

Minimaal 1 jaar kennis en aantoonbare ervaring vanontwikkelen in Xamarin

Minimaal 1 jaar kennis en aantoonbare ervaring in SCRUMontwikkelmethodiek

Aantoonbare ervaring in een senior/lead rol binnen eenontwikkel team

Bij voorkeur kennis en/of ervaring van Good Dynamics/GoodSDK en CMIS.

Ervaring en kennis van het bouwen in of tegen DocumentManagement Systemen.

GEDRAGSKENMERKEN

De lead developer is verantwoordelijk voor ondersteuning bij het inrichten van de ontwikkel werkplekken voor Multi-platform App-ontwikkelingop basis van Microsoft Visual Studio en Xamarin Studio, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Good SDK voor beveiligde data. Hij/zij zorgt voor het on-the-fly opleiden van een team van ervaren ASP.Net webdevelopers tot Xamarinapp-developers.

Competenties die de persoon nodig zal hebben voor het succesvol vervullen van de functie zijn

Communicatief (samenwerken en overdragen kennis)

Analytisch

Resultaatgericht

Plannen en organiseren

EXTRA INFORMATIE

Let op: Dit betreft een herhalingsaanvraag.

Indien kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, dan zal dat plaatsvinden op de Koningskade 4 te Den Haag op vrijdag 9 oktober 2015 ‘s ochtends.
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-10-2015 16:42
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten