Back-end Developer senior

Freelancer
A.B.I.
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
447
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Opdrachtgever

De opdrachtgever is een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. Zij behoren tot een van de grote speler in medialand. De opdrachtgever bestaat uit een uitgeverij, productiemaatschappij en beschikken over een zeer uitgebreid online netwerk. De omgeving is inspirerend met enthousiaste en getalenteerde mensen.

Over afdeling

De afdeling Digital is de digitale afdeling die verantwoordelijk is voor de digitale strategie, creatieve concepten, digitale content productie, innovatie, technologie, ontwikkeling en exploitatie van alle digitale platformen.

Hoofdtaken

In deze functie werk je in het Design & Development team samen met andere developers aan de inrichting en ontwikkeling van onze websites, services en applicaties.

Wat zijn je verantwoordelijkheden

Het ontwerp, de inrichting, ontwikkeling en beheer van back-end software; Leidende rol bij back-end ontwikkelingen en probleemherstel; Koppelingen met interne en externe systemen (API’s) inrichten en onderhouden; Inschatting van tijd en risico’s voor planningen; Kennisontwikkeling en –deling binnen het team.

Jouw profiel

Je bent bij de tijd met ontwikkeltechnieken, versiebeheer en tools, waaronder Git en/of Mercurial en daarbij heb je een grote interesse in hedendaagse web technologieën. Je hebt uitstekende analytische, oplossingsgerichte vaardigheden en bent in staat om resultaatgericht te werken en deadlines te halen. Jouw persoon kenmerkt zich door jouw enthousiasme, energie & jouw flexibele mentaliteit.

Opleiding en ervaring

 • Minimaal 5 jaar relevante ontwikkelervaring;

 • Grote kennis van en recente ervaring met LAMP (Linux + Apache + MySQL+ PHP) stack plus Varnish, Nginx, Memcache, en Redis;

 • Substantiële kennis van en recente ervaring met Symfony 2, WordPress;

 • Kennis van en ervaring met bijvoorbeeld Unit tests, Automated Test Driven Development;

 • Ervaring met werken volgens Agile/Scrum methodiek;

 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;

 • Ervaring met high performance, load, traffic sites & platformen is een pré.

Sluitingsdatum: 08 oktober om 14:00 uur

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-10-2015 10:31
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten