Projectondersteuner

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
05-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
70
Status
Gesloten
Referentie
1079

Omschrijving

Functienaam

Projectondersteuner

Functieomschrijving
De projectondersteuner zal onderdeel uitmaken van het team consultants binnen de afdeling Support PMO op het gebied van businesscase-, portfolio- en planningsanalyse. Het aandachtsgebied van het team consultants is gericht op het ondersteunen van het management bij besluitvorming met betrekking tot de portfolio, dus inclusief de koppeling tussen enerzijds projecten en programma's en anderzijds strategische organisatiedoeleinden, de prioriteitsstelling ervan, businesscase- en batenmanagement, periodieke managementrapportages door middel van bijvoorbeeld dashboards, escalaties, risico's, issues, wijzigingen, overzicht, control en sturing.

Functie-eisen

Vanuit je deskundigheid ben je in staat het management te adviseren. Met jouw adviesvaardigheden ben je in staat opdrachtgevers effectief te beïnvloeden. Professioneel ingestelde persoon die het initiatief neemt in de samenwerking met teamleden. Kennis van het pakket changepoint is een pré, Expert in Excel is een pré, Kennis van Lean is een pré

Looptijd en verdere bijzonderheden

Startdatum

02-11-2015

Standplaats

Noord-Holland

Inzetperiode

Tot en met juni 2016

Inzet

32 uur per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten