Senior Tester Web Java

Opdrachtgever
Seven Stars ICT Group
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Overijssel
Reacties
0
Bekeken
326
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste freelancer,

Bedankt voor je interesse en je reactie op deze opdracht!
Inmiddels is deze vacature gesloten. We hebben meerdere goede profielen ontvangen en hebben kandidaten voorgesteld aan onze eindklant. We hebben alle ontvangen CV’s meegenomen in de selectieprocedure. Indien je niets gehoord hebt kun je er vanuit gaan dat we voor deze specifieke functie helaas voor een andere kandidaat hebben gekozen. Als je hier meer informatie over wilt kun je mij gerust even mailen.

Naast deze functie hebben we continu interessante vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers in Noord-/Oost-Nederland. Wellicht dat we in de toekomst meer voor elkaar kunnen betekenen. Wil je in de toekomst sneller op de hoogte gehouden worden van interessante passende vacatures? Of gewoon eens met ons in contact komen? Stuur mij dan even een email, dan neem ik contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Tristan Nijboer
t.nijboer@seven-stars.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten
 • KPN Consulting 241 opdrachten

Omschrijving

Hallo!
Op zoek naar een uitdagende opdracht? Bekijk dan snel onderstaande beschrijving. Voor de Belastingdienst in Apeldoorn zijn namelijk op zoek naar een ervaren Tester Web Java voor een zeer gevarieerd portfolio aan werk voor de invulling van de Digitale Werkruimte Medewerker (DWM). Iets voor jou? Reageer dan direct!

Opdrachtomschrijving

Wat is DWM? Zoals hierboven al genoemd, staat DWM voor: Digitale Werkruimte Medewerker.
DWM is géén applicatie maar is veel beter te typeren als een conglomeraat van maatwerk-applicaties en geconfigureerde bouwblokken (of de tijdelijke voorlopers daarvan) die geïntegreerd één homogene digitale werkomgeving vormen voor de belastingdienst medewerker.
Zo zijn in DWM gepositioneerd: de Digitale Klantbeeld applicatie (integraal beeld van alle gegevens die we hebben van Belastingplichtigen), een CRM-applicatie, Werkstroombesturing (met WAB/BPM), Document en Archief functionaliteit. De modules/componenten van de digitale werkruimte worden met elkaar gekoppeld/geïntegreerd m.b.v. web services.
Je wordt als ontwikkelaar primair ingezet bij het ontwikkelen én integreren van Web Java-applicaties en web services binnen het DWM-landschap. Samen met je collega’s maak je deel uit van een scrumteam van 6 personen. In sprints van 2 weken levert het team telkens een ‘shippable product’ op dat ook werkelijk in productie wordt genomen.

Functie-eisen

Als tester in dit team ben je in staat om je, samen met je teamgenoten, snel en zelfstandig in te werken in een nieuwe context en/of omgeving. Je bezit het vermogen om intensief samen te werken én te leren in een Scrum team. De resultaatverantwoordelijkheid voor de te realiseren sprintdoelen draag je samen met je teamcollega’s en dit moet in je gedrag terug te vinden zijn.

Businesskennis

Je hoeft niet direct de relevante business kennis paraat te hebben. Wel ben je snel in het je eigen maken van nieuwe functionaliteit en de context van gebruik.

Ben je Tester, voldoe je aan bovenstaande kenmerken en heb je ervaring met

 • Web Java applicaties,

 • Web services

 • Unittesting en geautomatiseerd testen

 • TmapNext en VTA

 • ALM TM, ALM ST en ALM QTP

 • SOAP UI

 • GIT/Jira

 • DB2

Dan is er mogelijk een plaats voor jou binnen Toezicht

Persoonlijke vaardigheden

Je bent enthousiast over het nauw samenwerken met de business in het algemeen en eindgebruikers in het bijzonder. Daarnaast ben je proactief en in staat om intensief samen te werken in een Scrum team en waar nodig neem je het initiatief. Ervaring met scrum of als scrummaster is een pré.

Overige informatie

 • Startdatum: 01-11-2015

 • Inzet: 36 uur/week

 • Duur: tot eind 2015 met optie tot verlenging

 • Werklocatie: Apeldoorn

Vind je het leuk om in een dynamische omgeving samen met enthousiaste collega’s én eindgebruikers een direct zichtbare bijdrage te leveren aan actuele ontwikkelingen binnen de Belastingdienst, dan is dit een plek voor jou dus neem dan snel contact met me op! Ik ontvang graag je CV, tarief, beschikbaarheid en een korte motivatie.

Met vriendelijke groet,

Tristan Nijboer, Seven Stars

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten