Coördinator Lokaal Beheer Meldkamer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
299
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-05-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

7-10-2015 om 10:00 uur

Verricht organisatorische coördinatie; initieert, bouwt, onderhoudt en regisseert (nieuwe) netwerken; analyseert de uitvoering van technische werkzaamheden; adviseert over verbeteringen, initieert en implementeert (vastgestelde) verbeteringen, evalueert resultaten en adviseert over bijsturing; stelt plannen van aanpak op.

Doelstelling: Stuurt op de verandering van het samenvoegen van de teams (Eindhoven en Den Bosch). Stuurt op het maken en nakomen van afspraken; bevordert en beoordeelt als mentor de professionaliteit van collega’s.

Verantwoordelijkheden: Functionele aansturing en eerstelijns P-zorg. Begeleiden van twee operationele teams (Eindhoven en Den Bosch) naar één gezamenlijke meldkamer ter ondersteuning van de samenvoeging van de twee meldkamers.

Vakmatige taken: Kennis van ICT systemen en (telecom)-netwerken.

Leidinggevende taken: Functionele aansturing en eerstelijns P-zorg. Verandermanagement.

Standplaats: Eindhoven 50% / Den Bosch 50%

Eisen

Minimaal 3 jaar relevant aantoonbare werkervaring als leidinggevende (met P-zorg) met meer dan 15 medewerkers binnen de ICT-beheeromgeving opgedaan in de afgelopen 5 jaren.
Werkervaring met het coachen en aansturen van meerdere medewerkers (team van meer dan 15 personen) in een onzekere veranderomgeving.
Praktijkervaring met ITIL en Bisl.

Wensen

Opgedane kennis van en ervaring als leidinggevende met p-zorg in het OOV of meldkamerdomein.
Werkervaring met het GMS / C2000.
Een afgeronde HBO / WO opleiding.
Een afgeronde erkende ITIL certificering.
De afgeronde erkende BISL certificering.

Competenties

Probleemanalyse; Mondelinge presentatie; Coachen; Organisatievermogen; Klantgerichtheid; Kwaliteitsgerichtheid; Samenwerken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-10-2015 11:00
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten