Solution Architect

Opdrachtgever
Centric Netherlands BV afd SP
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
265
Status
Gesloten
Referentie
S-201507414

Omschrijving

Als solution architect inventariseer je de eisen en wensen van de klant en analyseer je welke aanpassingen op de processen en IT-systemen hiervoor nodig zijn. Dit vertaal je vervolgens naar het juiste niveau van architectuur en functionele eisen, klaar voor verdere analyse door de ontwerpers.

Je analyseert de huidige systemen en processen en komt met verbeteringsvoorstellen voor een optimale systeeminzet, voor nu en in de toekomst.

Voor de analyse maak je gebruik van gestructureerde methoden en gereedschappen zodat een goede overdracht, inbedding in de organisatie en documentatie gegarandeerd wordt.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een afgeronde HBO en/of Academische opleiding.

Je bent vertrouwd met Client / Server en webapplicaties (gebaseerd op Microsoft) en hebt liefst ook affiniteit met mainframe systemen. Je bent sterk analytisch en bent in staat om vragen van de klant te vertalen naar optimale systeemoplossingen. Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliƫnt. Ervaring op het gebied van architectuur, requirementsengineering en informatieanalyse is vereist. Ervaring met Enterprise Architect is een pre.

Je bent gewend om in projectverband te werken. Ook het zelfstandig managen van (kleine) deelprojecten kan tot jouw takenpakket behoren. Je bent communicatief vaardig, resultaat- en klantgericht, vertrouwd met het IT-ontwikkelproces en hebt een goede kennis van IT-ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden
Dit betreft een freelance opdracht.
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een freelancer die de komende 3 maanden 37,5 uur per week beschikbaar is.
Deze opdracht heeft een optie op verlenging.

Indien je interesse hebt in deze opdracht, dan ontvang ik graag je CV voorzien van korte motivatie en je uurtarief.

Met vriendelijke groeten,

Teun van Keeken

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten