Technisch auteur (junior)

Opdrachtgever
DCT
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Regio Zuid Limburg
Reacties
1
Bekeken
234
Status
Gesloten
Referentie
150106-06102015

Omschrijving

Voor een van onze klanten in de logistieke sector in de regio Zuid-Limburg zijn we met spoed op zoek naar een junior technisch auteur.

In een technische werkomgeving zijn bij onze klant veel werkbeschrijvingen (reparatie en onderhoud) gemaakt die nu toe zijn aan een update. De documenten worden door verschillende afdelingen gecontroleerd en moeten door jou waar nodig worden aangepast. Niet alleen tekstueel, maar ook in de tekeningen moeten correcties worden uitgevoerd. De werkbeschrijvingen zijn gemaakt in Word en zijn Nederlandstalig.

Ervaring met Word, Word-sjablonen en de onderliggende structuur van Word zijn daarom een vereiste. Ervaring met XML is een pré.
Daarnaast moet je communicatief vaardig zijn met een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Zijn de updates niet duidelijk genoeg omschreven zal je engineers interviewen om de aanpassingen helder te krijgen. Een mentaliteit van aanpakken en doorvragen is vereist.
Natuurlijk moet je een grote dosis aan affiniteit hebben met techniek. Een technische opleiding of enkele jaren ervaring in een technische omgeving is zeker een pré.

Het project moet op locatie worden uitgevoerd in de regio Zuid-Limburg, 36 uur per week voor een periode van 2 maanden met een mogelijke verlenging. Start 1 november 2015.
Past het profiel bij jou, reageer dan snel op deze advertentie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    20-10-2015 07:29
    Plaats
    Helmond

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten