3 Business Implementatie medewerkers (Wettelijke wijzigingen)

Opdrachtgever
Advinsure B.V.
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
5
Bekeken
719
Status
Gesloten
Referentie
3109

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor Nationale Nederlanden zijn wij op zoek naar 3 Business Implementatie medewerkers voor locatie Rotterdam. Start zsm en de duur is tot eind van het jaar, inzet 36-40 uur.

Beschrijving aanvraag
Op 1 juli 2015 is de Wet pensioencommunicatie officieel ingegaan. Het doel van deze wet is om met behulp van betere informatievoorziening het pensioenbewustzijn in Nederland te verhogen. De nieuwe wet wordt niet in één keer ingevoerd, dit gebeurt in meerdere stappen op verschillende data van 1 juli 2015 tot medio 2017. Het business implementatie team is onderdeel van het wettelijk programma binnen Nationale Nederlanden Pensioen en verantwoordelijk voor de Non-IT aspecten van de wettelijke wijzigingen waaronder: processen, organisatie, opleiding (interne) communicatie en in sommige gevallen data & reporting. Ter ondersteuning van het Business Implementatie Team zijn wij opzoek naar een kandidaat met affiniteit met procesanalyse, procesverbetering, ontwikkeling van nieuwe processen en de implementatie in een grote organisatie hiervan. Medewerker moet instaat zijn naar een gehele keten te kijken, maar ook tot in details zorg te dragen voor goede uitwerking i.s.m. betrokken medewerkers vanuit de teams waarbinnen de operationele verwerking plaatsvindt. Een schijnbaar eenvoudige aanpassing, als digitalisering van welkomstpakket nieuwe deelnemer en dit beschikbaar stellen op een portal i.p.v. dit per post te versturen vraag IT aanpassingen op verschillende gebieden maar ook afstemming en aanpassing van diverse interne en externe processen. We zijn op zoek naar een echte doener, die zich makkelijk in de organisatie beweegt, in staat is snel te schakelen tussen hoofdlijnen en details en snel processen op papier kan krijgen, hiaten kan identificeren en m.b.v. diverse werkvormen processen kan verbeteren / aanvullen.

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
Nationale Nederlanden Leven Pensioen programma Wettelijk.

Beschrijving opdracht
Functie: - verantwoordelijk voor de business implementatie van nieuwe wettelijke maatregelen - verantwoordelijk voor procesaanpassingen / werkinstructies nieuwe wettelijke maatregelen - verantwoordelijk voor akkoorden namens business - verantwoordelijk voor effectieve en efficiënte uitvoering werkzaamheden - verantwoordelijk voor uitvoeren activiteiten tegen minimale inspanning en kosten Taken: - analyse processen en voorstellen procesverbetering en aanpassing - interne communicatie op gebied van wettelijke maatregelen (impact, te doen, inhoud enz) - executie van uitrolplannen - planning uitvoering executie (bv verzendschema) - sturing op verzendschema operationele verwerking - controles op kwaliteit en kwantiteit - contacten met business inz uitvoerbaarheid en maakbaarheid - afstemming met Communicatie inzake in- en externe communicatie - informeren stakeholders - afstemming met Klant Contact Centers inzake verzendschema, Q&A's en respons Mogelijke aanvullende taken - afspraken met in- externe suppliers over aantallen, kwaliteit en planning - opstellen requirements voor C&IT - beoordelen klantbelang - uitvoeren van gebruikersacceptatietesten.

Specifieke kennis en vereisten
Competenties: - Resultaatgericht - voldoende inhoudelijke kennis op het gebied van pensioen - Inzicht op hoofdlijnen maar zich juist ook kunnen verdiepen in details - Hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden - Overtuigend, stevig in de schoenen staan - Gestructureerd werken - Neemt initiatief - Neemt verantwoordelijkheid - Kan zelfstandig werken - Sociaal vaardig - Gevoel voor de verschillende belangen die er binnen een organisatie spelen - Pre: kennis van Collectief Pensioen en individueel pensioen - Pre: kennis van systemen Collectief Pensioen en individueel pensioen - Pre: kennis van de organisatie - Pre: projectervaring.

Wanneer jij bovenstaande werkzaamheden eerder hebt uitgevoerd zien wij graag jouw CV met motivatie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Advinsure BV
Team Midoffice

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  06-10-2015 16:14
  Plaats
  Voorhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-10-2015 18:40
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-10-2015 22:20
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-10-2015 23:54
  Plaats
  Lage Zwaluwe

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-10-2015 14:14
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten