Marketing Manager Online Rabobank 36 uur

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
806
Status
Gesloten
Referentie
PR

Afrondingstoelichting

Geachte heer, mevrouw,

Voor de interimfunctie van Marketingmanager Online voor Rabobank is inmiddels een geschikte kandidaat gevonden. Ik wil u van harte bedanken voor uw reactie en wens u veel succes met het zoeken naar een andere uitdaging.

Hoogachtend,
Paul Ruyters
OKE4U


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

In verband met de vervanging van een medewerker die stage gaat lopen bij een lokale bank zijn wij voor drie maanden op zoek naar een Marketing Manager Online.

Ben jij in staat diverse thema’s van de Rabobank bij de juiste doelgroep in beeld te krijgen en houd jij klant- en marktbewegingen goed in de gaten om daar je strategie op aan te passen?

De functie
Als Marketing Manager Online ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de marketingstrategie van de particuliere online proposities van de Rabobank en het uitvoeren van de activiteiten die hieruit voortkomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inrichting en vermarkting van de belangrijkste sleutelmomenten in het leven van een klant. Je hebt de uitdagende taak om de positie van Rabobank als persoonlijke online dienstverlener in Nederland te bestendigen en verder uit te bouwen.

Op basis van veranderende klantbehoeften en gedegen analyses ontwikkel je een concurrerende en winnende strategische koers en doe je voorstellen voor vernieuwing hiervan. Je zorgt op creatieve wijze voor een naadloze aansluiting van de kernwaarden en positionering van Rabobank met een onderscheidende klantbediening in de particuliere markt. Je legt moeiteloos de verbinding met alle productproposities en proposities in de andere markten en zorgt ervoor dat alle marketingactiviteiten binnen jouw domein elkaar versterken zodat onze klanten onze unieke toegevoegde waarde keer op keer daadwerkelijk ervaren.

Je bent een bevlogen Marketing Manager die vanuit een persoonlijke visie anderen weet te overtuigen en op natuurlijke wijze weet te inspireren, uit te dagen en enthousiasmeren. Je hebt een no nonsens stijl en met scherpe voorstellen en een hands-on mentaliteit zet je klinkende resultaten neer in een grote en dynamische organisatie.

Aantoonbare ervaring met denken en handelen vanuit het perspectief van de consument is een must. Je hebt ervaring met positioneringsvraagstukken, geïntegreerde campagnes en het bedenken van aansprekende proposities en hebt hier in successen geboekt.

Onze afdeling
De afdeling Markt en Distributie is een onderdeel van Particulieren en Private Banking en heeft als doelstelling de klantbediening aan de Particuliere en Private Banking klanten te optimaliseren en daardoor de klantwaarde te verhogen. Markt en Distributie bewaakt daarbij vanuit het generieke klant- en marktperspectief de samenhang en integraliteit. Dit doet zij door het ontwikkelen van ketenoverstijgende proposities voor de markten Particulieren en Private Banking vanuit een proactieve coördinatie van alle marketing P’s. Daarnaast het bewaken van de samenhang tussen de ketens -door o.a. kaderstelling cross channel klantinteractie en regie-en ontwikkelen en verbeteren van ketenoverstijgende klant- en adviesprocessen. Tot slot wordt de feedbackloop voor alle onderdelen ingericht. Markt en Distributie richt zich allereerst op de ondersteuning van medewerkers van lokale banken (en vermogenden) in de bediening van hun klanten en daarnaast op de ondersteuning van de bediening van klanten via virtuele kanalen. Markt en Distributie heeft de verantwoordelijkheid om de particuliere proposities te borgen en heeft daarom de overall regie op klantcommunicatie en het bewaken van de samenhang in product- en marktcampagnes (dus ook richting de ketenafdelingen).

Wij vragen

 • Afgeronde WO opleiding (voorkeur marketing gerelateerde opleiding)

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in het ontwikkelen en vermarkten van proposities

 • Track record in bedenken en in de markt zetten van succesvolle klantcommunicatie/proposities

 • Affiniteit/ervaring in geregisseerde klantcommunicatie (richtlijnen voor de onderwerpen die we moeten raken bij klanten, via welke kanalen)

 • Ervaring in maken van marketingplannen en inhoudelijke aansturing van (junior) marketeers

 • Ervaring in customer journey management, en het implementeren van klantfeedback

Als Strategische Marketing Manager bent je sterk klantgericht/sensitief en intuïtief op klantbehoeften in verschillende doelgroepen. Een groot inlevingsvermogen is hierbij van belang. Daarnaast heb je affiniteit voor de consumentenmarkt en weet je hoe je de klantbediening op het gebied van online/mobiel kunt verbeteren.

De volgende specifieke competenties zijn, naast samenwerken en klantbelang centraal stellen, van belang:

 • Gezamelijke visie ontwikkelen

 • Verbindend samenwerken

 • Beinvloeden & inspireren

Cultuur
In het cultuurprogramma zijn de volgende 5 thema’s bepaald. Deze zullen ook in onze afdeling hun weerslag vinden. Als medewerker conformeer je je aan deze thema’s.

 • Less is more: terug naar de essentie in alles wat we doen

 • Samen DOEN: afspraken maken en klussen oppakken. Met elkaar aan de slag gaan en resultaten boeken

 • Speler op het veld: de tegenhanger van alleen maar commentaar geven en roepen vanaf de tribune

 • Hard werken, veel plezier: ook plezier is van belang, waarderen en vieren van successen die zijn ontstaan na hard en intensief werken

 • Lef en vertrouwen: vertrouwen geven en lef tonen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  07-10-2015 09:31
  Plaats
  Oosterhout NB

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-10-2015 11:42
  Plaats
  Veenendaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-10-2015 16:50
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten