Beleidsmedewerker Jeugd & Jongerenwerk en Gezondheidszorg

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
06-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
de Bilt
Reacties
0
Bekeken
67
Status
Gesloten
Referentie
PR

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker met actuele gemeentelijke ervaring op het gebied van Jeugd-en jongerenwerk en Gezondheidszorg voor 24 uur tot 01-04-2016

Je hoofdtaken zullen zijn

  • casemanager Jeugd- en Jongerenwerk en

  • Casemanager Gezondheidszorg.

Eisen

1.Minimaal 1 jaar ervaring als beleidsmedewerker bij een gemeente in de afgelopen 3 jaar
2.Een afgeronde relevante HBO opleiding (bijv. jeugdzorg)
3.Een gedegen kennis van de Jeugdwet, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de wet Publieke gezondheid, blijkend uit de relevante werkervaring of een afgeronde vakopleiding/cursus.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.

In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:
•samenwerken,
•klant- en resultaatgericht,
•adaptief vermogen,
•leiderschap en omgevingsbewustzijn.

2 referenties (naam functie, organisatie).

Werkdagen
In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 19 oktober a.s. van 9.00 uur tot 12.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo snel mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de marktplaatsopdracht.

Overige informatie
ZZP-ers die reageren dienen in het bezit te zijn van een geldige VAR wuo of VAR dga. De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

De reactiedeadline van deze opdracht duurt tot 13 oktober 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten