IT Auditor (financiële software)

Intermediair
Pro-Act IT
Geplaatst op
07-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amstelveen
Reacties
1
Bekeken
343
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

zo spoedig mogelijk

Contract

6 maanden met optie tot verlenging.

Aantal uur

32-40 uur per week

Tarief indicatie

Marktconform

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Senior IT Auditor. In deze uitdagende functie verzorg je audits van IT-omgevingen van de klanten. Je werkt mee aan onderzoeken om te komen tot een onafhankelijke-derden verklaring, bijvoorbeeld een Third Party Mededeling (TPM) of een ISAE 3402-verklaring. Naast het inzetten van je IT audit kennis voor het beoordelen van systemen en het toetsen van de interne beheersing, zet je je kennis en vaardigheden in voor het adviseren van de controleteams en klanten bij audit gerelateerde adviesvraagstukken.

Het beoordelen en certificeren van (met name) financiële en logistieke software is onderdeel van je werkzaamheden. Er zijn mogelijkheden tot specialisatie in verschillende ERP systemen bijvoorbeeld SAP of MD NAV. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een groeiende IT audit organisatie en een actieve bijdrage te leveren aan het verder uitbouwen van de praktijk en de IT audit dienstverlening.

Functie
Als ervaren medewerker bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van dienstverlening aan de klanten. Sales is een natuurlijk onderdeel van je werkgebied. Je hebt een passie voor het bieden van relevante oplossingen voor vraagstukken van de klanten, beschikt over een servicegerichte instelling en beschouwt het verkopen van de diensten als een logisch gevolg hiervan. Je bent pragmatisch ingesteld en gericht op het bereiken van resultaten. Naast het aansturen en managen van opdrachten haal je ook je energie uit betrokkenheid bij de uitvoering van de werkzaamheden en het bieden van begeleiding en ondersteuning aan je opdrachtteams. Je begeleidt en coacht de junior adviseurs en ondersteunt hen in hun professionele ontwikkeling.

De focus ligt bij het middelgrote tot grote Nederlandse bedrijfsleven. Het wordt gewaardeerd als je naast het werk voor klanten actief bent op je vakgebied, bijvoorbeeld binnen de beroepsorganisatie.

Functie-eisen

•Je bent een afgestudeerde accountant of IT-auditor (RA, RE of CISA). Dit vul je aan met minimaal 5 jaar werkervaring in de accountancy- of IT-auditsector.

•Vanzelfsprekend heb je kennis op het gebied van geautomatiseerde informatiesystemen. Ervaring met ISAE3402 onderzoeken is een pré.

•Je bent zelfredzaam en proactief. Bovendien beschik je over uitstekende organisatorische en commerciële vaardigheden.

•Zelfstandig werken typeert jou. Je bent echter geen solist, maar je beschikt over een gezonde dosis teamspirit.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Dit betreft een vacature voor de regio Amstelveen/Utrecht. In deze functie krijg je een standplaats in een van de kantoren (uiteraard wordt de standplaats in goed overleg bepaald waarbij rekening wordt gehouden met je woonlocatie).

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
•CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;
•Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;
•Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
•Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

Let op a.u.b!!!
•Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

•U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-10-2015 11:05
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten