Contractmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
342
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

12-10-2015 om 23:50 uur

Het project Variabel Onderhoud Hoofdwegennet Oost Nederland (VOHWN) bestaat uit al het variabele onderhoud aan het wegennet van Rijkswaterstaat binnen de provincies Gelderland en Overijssel. De uitvoeringsperiode loopt van 2014 t/m 2016. Het variabele onderhoud heeft de volgende onderverdeling:

Levensverlengend Variabel Onderhoud (LVO);
Integraal Grootschalig Onderhoud (IGO);
Groot Onderhoud Kunstwerken (GOK).
Ten behoeve van de marktbenadering is gekozen voor de volgende D&C-contracten onder de UAV-Gc 2005 (incl. uitvoeringsjaar):

LVO incl. GOK in 3 percelen en IGO N35 en N36 (2014-2016);
IGO incl. GOK A28 Veluwe / A50 (2014);
IGO incl. GOK perceel A15 (2015);
IGO incl. GOK perceel A28 Zwolle (2016);
IGO incl. GOK perceel A73 en A77 (2016)
Als contractmanager pas je jouw specifieke expertise van de marktbenadering, contractbeheersing en contractering gevraagd en ongevraagd zelfstandig toe in projecten.

Contractvoorbereiding

Je ondersteunt het projectteam in het contracteringsproces en je borgt de kwaliteit van de verschillende contractdocumenten. In dat kader adviseer je het projectteam inzake het contractmanagementproces, lever je in complexe projecten jouw contractdeskundigheid en fungeer je als vraagbaak voor contractzaken. Je overlegt met de projectteamleden en deskundigen uit technische disciplines over de contractopstelling. Bovendien kun je contractteksten (mede) opstellen en beoordelen. Je bent in staat om beleidskaders te vertalen naar de contractdocumenten voor het project. Dit doe je o.a. in samenspraak met de afdeling GPO – ICG en de inkoopadviseurs van het projectteam.

Contractbeheersing

Op basis van systeemgerichte contractbeheersing (SCB) wordt het contractbeheersplan opgesteld en begeleid je de contractuitvoering. Tijdens de loop van een contract verricht je werkzaamheden zoals de opstelling van contracten en de vastlegging van contractuele wijzigingen. Je bent het primaire aanspreekpunt voor de Opdrachtnemer en bent gemachtigde namens de Opdrachtgever met alle bijbehorende taken en verantwoordelijkheden.

Verder ben je in staat verplichtingen vanuit de opdrachtgever volledig te inventariseren en deze te kennen. Verder ben je in staat om risico’s in te schatten en het proces tot een goed einde te brengen door op gelijkwaardig niveau de contractpartner tegemoet te treden. Je kunt tijdig knelpunten onderkennen, oordelen en handelen.

Functie eisen

Je hebt een HBO of academisch niveau op het gebied van civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of bestuurskunde. Ook heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of kennis van de soort organisatie.

Je hebt inhoudelijke kennis van de benodigde regelgeving (o.a. ARVODI, UPP (WW aanleg)) en brede kennis van het vakgebied en inzicht in integrale samenhang met aangrenzende vakgebieden.

Je hebt kennis van normen en richtlijnen (o.a. ISO 9001).

Ervaring met UAV-GC projecten is vereist

Kennis en ervaring met risico gestuurd werken conform

Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB) is vereist

Ruime kennis van en ervaring met het begeleiden van in voorbereiding en/of uitvoering zijnde onderhoudsprojecten in de GWW sector

Bij voorkeur meerdere jaren ervaring in adviestrajecten.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten