Tactisch Architect

Opdrachtgever
Dunit BV
Geplaatst op
07-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
76,50
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
617
Status
Gesloten
Referentie
246651-41

Afrondingstoelichting

gesloten


TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Als tactisch architect adviseer je over en ontwerp je oplossingen voor de vernieuwing van de proces-, IT- en organisatie-inrichting Betalingsverkeer. Daarbij heb je diepgaande kennis van en ervaring met huidige marktconforme oplossingen Betalingsverkeer en bent in staat om deze te integreren in de toekomstig gewenste situatie van de klant met haar ketenpartners.

Je draagt bij aan de visie op de inrichting van het domein Betalingsverkeer binnen de klant en op basis van die visie de inrichting van specifieke bedrijfsprocessen binnen het domein. Je doet dit tot een dusdanig detailniveau, dat processen ontworpen en gerealiseerd kunnen worden. Je houdt in je ontwerp rekening met de positionering van het domein binnen de bredere context van andere (bedrijfs-)onderdelen van de klant en de ketenpartners. In alle inrichtingsontwerpen beschrijf je in het bijzonder de afweging tussen de bedrijfsvoering en de ICT-voorzieningen (‘IV- alignment’).

Uitgangspunten voor wijzigingen van de inrichting zijn wet- en regelgeving, de (ontwikkeling van) bedrijfsdoelstellingen van de klant, haar ketenpartners en wensen tot verbetering (effectiviteit of efficiëntie) van processen – deze laatste kunnen zowel het borgen van continuïteit als innovatieve verbetering betreffen. Waar nodig zorg je ervoor, dat mogelijkheden en onmogelijkheden van de techniek, met name ICT, verwerkt worden in de architectuur. Je baseert je hierbij ook nadrukkelijk op de inzichten die bij de uitwerking ontstaan. Gewerkt wordt binnen de kaders van de afdeling IV-beleid: concernarchitectuur en MTHV (methoden, technieken, hulpmiddelen en voorschriften).

Andere belangrijke hoofdbestanddelen van de functie zijn

Het beoordelen van impulsen tot wijziging; vanuit de impact op de inrichting, aan de hand van de architectuur.
Het adviseren over de impact van wet- en regelgeving vanuit een uitvoeringsperspectief.
Het bewaken en begeleiden van ontwerpprocessen in de IV-keten inhoudelijk, escalaties bij testen van het ontwerp en het leveren van advies bij implementatie scenario’s
Het schrijven en onderhouden van architectuurproducten.

Functie-eisen

Je beschikt over academisch werk- en denkniveau, een diploma in bedrijfskundige richting gecombineerd met informatica is een pré.
Je hebt in de gevraagde functie over de afgelopen vijf jaar aantoonbare kennis van- en ervaring met: succesvol ingerichte en geïmplementeerde processen Betalingsverkeer bij vergelijkbare complexe en grote organisaties.
Kennis van grootboekadministraties is een pré.
Je hebt minimaal 5 jaar kennis van- en ervaring met procesinrichting en het ontwerpen van architectuur Betalingsverkeer.
Je hebt aantoonbare kennis van- en ervaring met verandermanagement en projectmatig werken.
Je bent direct inzetbaar.
Competenties

Analyseren
Organisatiesensitiviteit
Visie
Samenwerken
Initiatief
Productgerichtheid (kwalitatief en kwantitatief)

Let op: Exclusiviteit van 5 dagen is vereist na datum van de aanbieding.

Reacties voorzien van CV in Word, motivatie, uurtarief en beschikbaarheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten