Technisch beheerder erfgoed

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
07-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
523
Status
Gesloten
Referentie
PP

Afrondingstoelichting

Beste freelancers,

Inmiddels heeft de opdrachtgever een geschikte kandidaat gesproken. Bedankt voor jullie reacties en wellicht tot een volgende keer.

Petra Peskens
Oke4u


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Technisch beheerder erfgoed

Dit is het werk

Voor het uitvoeren van technisch beheerwerkzaamheden om het gemeentelijke vastgoed in goede staat te houden, zijn wij op zoek naar een technisch beheerder die zowel in teamverband als zelfstandig technische installaties kan inspecteren, inventarisaties kan uitvoeren en de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden kan opnemen, beoordelen en begeleiden.

De werkzaamheden bestaan in hoofdlijnen uit: 
Technische inspectie, beoordeling actuele onderhoudsstaat op basis van MJOP of actuele storing.  Inspecteren, inventariseren van gebouw gebonden installaties (luchtbehandeling, WKO etc) en op basis hiervan een onderhoud/vervangingsadvies kan opstellen. Werkvoorbereiding van opgenomen onderhoud van objecten binnen een beheercluster. 
Het aanbesteden en plannen van onderhoudswerkzaamheden.  Opdrachtverstrekking, toezicht en oplevering van technische werkzaamheden.

Plek in de organisatie
UVO, Vastgoed Beheer, Team Erfgoed en Cultuur. Zij voeren het technisch beheer uit en geven sturing aan de onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van de instandhouding van het gemeentelijk vastgoed.

Taak van het onderdeel--

De Utrechtse Vastgoed Organisatie (UVO) is een jonge en dynamische organisatie, die zich bezighoudt met al het onroerend goed dat de gemeente Utrecht bezit. Dat gebeurt zowel op strategisch/tactisch als uitvoerend niveau. UVO beheert en exploiteert circa 900 panden en 900 ha grond. En UVO realiseert ook (ver)nieuwbouwprojecten en renovaties. De vastgoedportefeuille bestaat onder meer uit culturele panden, sportaccommodaties (zwembaden en sportvelden), kantoor- en schoolgebouwen, parkeergarages en fietsenstallingen. Kortom, bij de Utrechtse Vastgoed Organisatie gaat het over beleid, beschikbaarheid van locaties en bakstenen.

Profiel / dit breng je mee
Wij zijn op zoek naar collega’s met een technische achtergrond en opleiding(en) op het gebied van werktuigbouwkunde, waarbij basiskennis van alle bouwkunde en elektra wenselijk is. Bij voorkeur is er sprake van een aantal jaren werkervaring op het gebied van vastgoed beheer en eigenaars- en gebruikersonderhoud in het bijzonder. Kennis en ervaring met het beheer en onderhoud van gebouw gebonden technische installaties (o.a. luchtbehandeling, koeling en elektra) is een must. Daarnaast verwachten wij voldoende kennis en ervaring met het aanbesteden en controleren van onderhoudswerkzaamheden en basiskennis op het gebied van relevante regelgeving, voorschriften en werkwijzen m.b.t. het technisch beheer van vastgoed.

Qua competenties zoeken wij iemand die zowel resultaatgericht als klantgericht is, integraal en in een team goed kan samenwerken, problemen kan analyseren, besluitvaardig en stressbestendig is. Voor deze tijdelijke werkzaamheden ligt de focus op de concrete aansturing van de uitvoering onderhoudswerkzaamheden.

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

31-1-2016 (met optie tot verlenging)

Uren per week

36

Belangstelling voor deze functie? Reageer voor 10-10-2015!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-10-2015 11:10
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-10-2015 15:06
  Plaats
  bergen op zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten