Business Implementatie medewerker

Opdrachtgever
Advinsure B.V.
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
35
Status
Gesloten
Referentie
3111

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor Nationale Nederlanden zijn wij op zoek naar een Business Implementatie Medewerker voor locatie Rotterdam.
Start is zsm en de duur van de opdracht ongeveer negen tot twaalf maanden. Inzet 36-40 uur.

Beschrijving aanvraag
We zijn op zoek naar resultaatgerichte verandermanagers binnen het targetdomein Medewerkers business change maak je deel uit van de Change & IT organisatie. Het Target-programma is gericht op het neerzetten van het moderne Pensioenbedrijf met een nieuwe generatie pensioenproducten en het doorvoeren van digitalisering van onze klantpropositie. Onze missie is een optimale dienstverlening waarbij transparantie, gemak en innovatieve producten onderscheidend zijn. Kernbegrippen binnen Target zijn o.a.:“Can Do”-mentaliteit, nieuwsgierig, verbindend, kleuren buiten de lijntjes en flexibel & alert Ter ondersteuning van het Business Implementatie team zijn we op zoek naar collega’s. De medewerker moet in staat zijn naar een gehele keten te kijken, maar ook tot in details zorg te dragen voor goede uitwerking i.s.m. betrokken medewerkers vanuit de teams waarbinnen de operationele verwerking plaatsvindt. Hij/zij moet sterk zijn in uitvoerende werkzaamheden, maar ook conceptueel kunnen denken. We zijn opzoek naar een echte doener, die zich makkelijk en zelfstandig in de organisatie beweegt, instaat is snel te schakelen tussen hoofdlijnen en details en snel processen op papier kan krijgen, hiaten kan identificeren en m.b.v. diverse werkvormen processen kan verbeteren / aanvullen.

Omschrijving werkomgeving (afdeling/project)
Nationale Nederlanden Leven Pensioen programma Target in Rotterdam

Beschrijving opdracht

  • Analyse processen en voorstellen voor procesverbeteringen (Lean gebaseerd) - Implementatiewerkzaamheden die voortkomen uit de releaseplanning - Interne communicatie - Het opstellen van duidelijke projectplanningen - Informeren stakeholders - Verantwoordelijk voor procesaanpassingen / werkinstructies - Verantwoordelijk voor het proces van continu verbeteren

Specifieke kennis en vereisten
Competenties: - Resultaatgericht/Executiekracht - Voldoende inhoudelijke kennis op het gebied van pensioen - Inzicht op hoofdlijnen maar zich juist ook kunnen verdiepen in details - Procesmatig inzicht - Analytisch vermogen - Overtuigend, stevig in de schoenen staan - Gestructureerd werken - Neemt initiatief - Neemt verantwoordelijkheid - Kan zelfstandig werken - Sociaal vaardig / Kan afdelingen verbinden - Gevoel voor de verschillende belangen die er binnen een organisatie spelen - Pre: kennis van Collectief Pensioen en Individueel Pensioen

Wanneer jij bovenstaande werkzaamheden eerder hebt uitgevoerd, voldoet aan de specifieke kennis en vereisten dan zien wij graag jouw CV met motivatie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Advinsure BV
Team Midoffice

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten