Technisch beheerder erfgoed en gebouwen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio Utrecht
Reacties
1
Bekeken
271
Status
Gesloten
Referentie
2015637

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een technisch beheerder die zelfstandig technische installaties kan inspecteren, inventariseren en de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden in geheel kan begeleiden.

Wie?
Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Utrecht.

Plek in de organisatie
UVO, Vastgoed Beheer, Team Erfgoed en Cultuur. Zij voeren het technisch beheer uit en geven sturing aan de onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van de instandhouding van het gemeentelijk vastgoed.

Taak van het onderdeel De Utrechtse Vastgoed Organisatie (UVO) is een jonge en dynamische organisatie, die zich bezighoudt met al het onroerend goed dat de gemeente bezit. Dat gebeurt zowel op strategisch / tactisch als uitvoerend niveau. UVO beheert en exploiteert circa 900 panden en 900 hectare grond. En UVO realiseert ook (ver)nieuwbouwprojecten en renovaties. De vastgoedportefeuille bestaat onder meer uit culturele panden, sportaccommodaties (zwembaden en sportvelden), kantoor- en schoolgebouwen, parkeergarages en fietsenstallingen. Kortom, bij de Utrechtse Vastgoed Organisatie gaat het over beleid, beschikbaarheid van locaties en bakstenen.

Wat?
Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.
Taken

 • U bent verantwoordelijk voor de technische inspectie en het beoordelen van actuele onderhoudsstaat op basis van MJOP of actuele storing.

 • U inspecteert, inventariseert gebouw gebonden installaties (luchtbehandeling, WKO et cetera) en op basis hiervan kunt u een onderhoud/vervangingsadvies kan opstellen.

 • U doet de werkvoorbereiding van opgenomen onderhoud van objecten binnen een beheercluster.

 • U houdt zich bezig met het aanbesteden en plannen van onderhoudswerkzaamheden.

 • U verstrekt de opdracht, houdt toezicht en levert de technische werkzaamheden op.

Eisen

 • U hebt een technische achtergrond en een afgeronde opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde.

 • U hebt tevens kennis van bouwkunde en elektra.

 • U hebt minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van vastgoedbeheer.

 • U hebt kennis en ervaring met het beheer en onderhoud van gebouw gebonden technische installaties (onder anderen luchtbehandeling, koeling en elektra).

 • U hebt ruime kennis en ervaring met het aanbesteden en controleren van onderhoudswerkzaamheden en basiskennis op het gebied van relevante regelgeving, voorschriften en werkwijzen met betrekking tot het technisch beheer van vastgoed.

 • U bent zowel resultaatgericht als klantgericht, integraal en kunt in een team goed kan samenwerken, problemen kunt analyseren, besluitvaardig en stressbestendig is.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?
Regio Utrecht

Wanneer?
De functie is per direct parttime beschikbaar voor 32 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind januari 2016 met optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?
Ter uitbreiding.

Hoe?
Reageer vóór 12 oktober aanstaande. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer J. Verhulst. Referentienummer 2015637.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-10-2015 14:07
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten