Functioneel beheerder SAP gezocht

Intermediair
iSense
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
311
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 163 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Amsterdam ben ik op zoek naar een functioneel beheerder SAP. Algemene kennis van SAP (het beheren ervan en het maken van FO's is voldoende, de nadruk zal echter liggen op SAP FICO)

Deze organisatie staat aan de vooravond van een groot aantal projecten om de veranderingen en vernieuwingen in de business te faciliteren. Daarnaast houdt ze haar ICT-Infrastructuur blijvend state-of-the-art door als fastfollower nieuwe technologieën te implementeren. Zo ook de overstap naar de cloud. Dit betekent dat de IT-omgeving op orde moet worden gebracht.

Er moeten op het moment veel SAP-wijzigingen worden doorgevoerd, waarbij de eenduidige specificatie van de business behoefte bij de afdeling Informatiemanagement ligt en ICT-Automatisering verantwoordelijk is voor de gehele doorvoering van wijzigingen tot en met de gebruikersacceptatie.

Uiteindelijk is het de bedoeling om de gehele uitvoering uit te besteden en zelf de regie te gaan voeren. Op dit moment is de organisatie nog niet zover en moeten sommige wijzigingen nog zelf uitgevoerd worden waar andere uitbesteedt worden.

Parallel hieraan loopt er een project waarbij kwaliteitsverbetering op gebied van specificatie van de business behoefte als ook op gebied van het uitvoeren van impactanalyses en het schrijven van functioneel ontwerpen.

Als SAP-applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het vertalen van een helder gespecificeerde business behoefte naar geïmplementeerde en door gebruikers geaccepteerde oplossingen in SAP. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het specificeren van oplossingsrichtingen, opleveren van impact analyses, schrijven van FO’s, schrijven van TO’s, customizen en testen.

Lijkt deze opdracht je interessant? Wil je er meer over weten? Laat je CV en telefoonnummer achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-10-2015 13:32
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-10-2015 15:25
  Plaats
  hoofddorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten