Projectmanager Flextensie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
817
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

15-10-2015 om 17:00 uur

Voor verschillende gemeenten in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe) zoeken wij een ervaren projectmanager die Flextensie in deze regio succesvol kan implementeren.

Flextensie is een jonge sociale onderneming die de flexibilisering van de arbeidsmarkt wil benutten voor de re-integratie van bijstandsgerechtigden. Het doel van Flextensie is om (langdurig) werkloze wwb’ers weer te activeren en werkervaring op te laten doen op tijdelijke en flexibele opdrachten. Flextensie heeft met dat doel een arrangement ontwikkeld om gemeenten te helpen de kansen van de flexibiliserende arbeidsmarkt optimaal te benutten.

Om ons te helpen bij de implementatie van het arrangement in ons snel groeiende netwerk van gemeenten, zoeken wij een ervaren projectmanager. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Flextensie in de gemeenten die je onder jouw hoede hebt. Je zorgt voor de beleidsmatige en bestuurlijke inkadering, instrueert de betrokken uitvoerend medewerkers, stuurt hen waar nodig aan en werkt aan draagvlak in alle lagen van de gemeentelijke organisatie. Bij vragen en problemen ben je het eerste aanspreekpunt voor de gemeente.

Je kunt strategisch nadenken, hebt oog voor (politieke) gevoeligheden binnen de organisatie, kunt snel schakelen en werkt oplossingsgericht. Je kunt je dienstverlenend opstellen, maar bent ook daadkrachtig. Je kunt mensen enthousiasmeren en meekrijgen, maar bent ook duidelijk en standvastig als dat nodig is.

Functie eisen

Een zelfstandig ondernemer, ervaren in projectmanagement, standplaats Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel)
Ervaring in het gemeentelijk werkveld, bij voorkeur in het sociaal domein
Ervaring met complexe en politiek gevoelige projecten binnen gemeenten
Kennis van bestuur, beleid en uitvoering binnen gemeenten

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten