(Groeps)Leerkracht VSO

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
146
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

5-10-2015

Einddatum

2-11-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

13-10-2015 om 17:00 uur

Je geeft les aan een groep van ongeveer 10 leerlingen met complexe leer- en /of gedragsproblematiek,binnen een jeugdzorgplus instelling voor laagbegaafde jongeren. het gaat om het geven van praktijkonderwijs en het geven van AVO vakken. Je maakt een Opp en werkt met doelen vanuit de zorg instelling en de school. We werken met leerstofplanners en volgen de leerlingen met de PROcirkel.. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school.je krijgt een buddy toegewezen.

Lesgeven is je passie en dit straal je uit naar de leerlingen, maar ook de ouders en je collega’s. Je geeft les op een wijze die past binnen de onderwijskundige visie van de school. Je realiseert, op basis van kennis van de basisbehoeften en de ontwikkelingsprocessen van de leerlingen, een veilige leer- en werkomgeving.
Je biedt houvast en structuur bij de keuzes die de leerlingen moeten maken, zodat zij zich sociaal-emotioneel en moreel kunnen ontwikkelen. Iedere leerling volgt een opleidng gericht op uitstroom naar het vervolg onderwijs.

Functie eisen

Beschikt over een onderwijsbevoegdheid is een vereiste
Beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring met de doelgroep
Kan in dienst treden

Competenties

Een bevlogen, enthousiaste professional in een veranderende omgeving;
Met affiniteit en ervaring met onze doelgroep;
Communicatief vaardig;
In staat te handelen bij conflictsituaties;
Oplossend vermogen en slagvaardig;
Integer;
Verbindend.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten