Procesanalist/Architect

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
38
Status
Gesloten
Referentie
1100

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Rol Procesanalist/Architect
Werkniveau Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 02-11-2015
Einddatum 31-12-2015
Aantal uren per week 40
Aanvrager Jacqueline Slaap

PROJECTINFORMATIE

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG) is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De organisatie zorgt voor betrouwbare levering van persoonsgegevens en reisdocumenten.

Het beheer van de Gemeenschappelijke Basis Administratie GBA (toekomstig Basis Registratie Personen, BRP), het burgerservicenummer (BSN) en het reisdocumentenstelsel is bij RvIG ondergebracht.

RvIG vervult een spilfunctie in de samenwerking met betrokken overheidsorganisaties en koepelorganisaties en functioneert als de beheerorganisatie voor de identiteitsinfrastructuur. Het is een werkveld dat zowel beleidsmatig en technisch sterk in beweging is. Bij RvIG werken ruim 150 medewerkers in de afdelingen Stelselkennis en Innovatie, Informatie voorziening en Beheer, ICT Regie en Beheer en overige ondersteunende afdelingen en projecten.

Situatieschets programma

De Basis Registratie Personen (BRP)wordt momenteel ontwikkeld door Operatie BRP onder verantwoordelijkheid en aansturing van het ministerie van BZK. RvIG is aangewezen als toekomstig beheerder van de BRP. Zij ontplooit een aantal initiatieven met als doel het voorbereiden van de beheerorganisatie op het in beheer nemen van de BRP. Hieronder valt onder meer een project voor het in beheer nemen van het BRP-stelsel. Het op de BRP aansluiten van de ruim 400 afnemers en alle gemeenten – nu nog allemaal aangesloten op de huidige basis registratie –is een van de activiteiten van dit project. Ter voorbereiding van deze activiteit dienen de huidige processen in kaart gebracht te worden om deze vervolgens te migreren naar de toekomstige situatie.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

Gevraagd

Een procesanalist/-architect met affiniteit voor techniek en juridische kaders die in overleg met medewerkers van RvIG het huidige proces in kaart kan brengen en de toekomstige situatie voor de BRP uitwerkt.

Functieprofiel

Recente ervaring binnen een Ministerie is een pré. Een goede motivatie voor deze opdracht is verplicht, zonder goede motivatie wordt de aanbieding niet in behandeling genomen. Kandidaten met recente (maximaal 2 jaar geleden) ervaring binnen een Ministerie dienen een referentie op te geven. Zonder referentie is de kans aanwezig dat de kandidaat alsnog wordt afgewezen.

Gevraagde inzet

De gevraagde inzet is per direct op full-time basis tot en met december 2015 met optie op verlenging

Functieniveau

Senior

De kandidaten dienen te beschikken over de volgende kennis en ervaring

-Minimaal vijf jaar ervaring binnen ICT projecten;
-Minimaal tien jaar ervaring in de rol van proces analist/-architect;
-Gedegen kennis van verander trajecten;
-Werk en denk niveau HBO+;
-Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanvullende kennis (voorbeeld van opleidingen)

-Ervaring met ARIS SOA Designer is een pre

Overige eisen

-Kennis van organisatie en werkterrein van BZK en van ontwikkelingen binnen de Rijksdienst is een pre;
-Minimaal twee jaar ervaring binnen een complexe organisatie en/of (Rijks) overheid.

GEDRAGSKENMERKEN

Servicegericht;

Resultaatgericht;

Leervermogen;

Communicatief vaardig;

Kwaliteitsgericht;

Kan hoofdlijnen en details scheiden;

Zelfstandigheid en kan goed in teamverband werken;

Flexibele instelling, ondernemend, daadkrachtig, initiatiefrijk;

Stressbestendig en kunnen werkenonder onzekerheid.

EXTRA INFORMATIE

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website.

Bij aanbieding van de kandidaat dient het BSN nummer opvraagbaar te zijn. Bijzonderheden

Bij inzet wordt het ondertekenen vaneen geheimhoudingsverklaring en in bezit zijn van een recent afgegeven verklaring omtrent gedrag vereist.

De kandidaat is 4-5 dagen in de week beschikbaar.

Volledigheidshalve wijzen wij u erop dat voor het vervullen van de functie een veiligheidsonderzoek naar de geselecteerde kandidaat kan plaatsvinden.

Hij/zij is in het bezit van een eigen zakelijke beveiligde en encrypte laptop en heeft mobiele telefoon voorzieningen die ingezet kunnen worden t.b.v. RvIG.

Uitvoeringsadres

Werkzaamheden worden uitgevoerd opde RvIG-locatie (Den Haag centrum) en remote vanaf het eigen kantoor /thuiswerkplek. Dit in overleg met de projectleider In beheer nemen BRP-stelsel.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten