Medewerker Water en Rioleringsbeleid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Werkendam
Reacties
0
Bekeken
371
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

21-10-2015

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

14-10-2015 om 12:00 uur

In aansluiting op bestaand water- en rioleringsbeleid wordt de komende tijd gewerkt aan maatregelen om de gevolgen van forse regenval voor de inwoners te verminderen. Wij pakken dit projectmatig op en zullen de inwoners bij de te nemen maatregelen betrekken.

In verband hiermee zijn wij, voor de Unit Ruimte van de gemeente Werkendam, op zoek naar een Allround medewerker water- en rioleringsbeleid.

Taken

 Afwegen van verschillende riolerings- en oppervlaktewatermaatregelen voor de verschillende probleemgebieden om wateroverlast te beperken;
 Bekijken welke maatregelen aanvullend mogelijk zijn om in geval van wateroverlast de schade te beperken, zowel maatregelen op perceelsniveau als in openbaar gebied;
 Mede voeren van gesprekken met bewoners omtrent de wateroverlast en de maatregelen, deze gesprekken kunnen ook in de avonduren plaatsvinden;
 Overdracht aan de lijn en ondersteuning verlenen bij de civieltechnische voorbereiding en uitvoering van uit het project voortvloeiende maatregelen;
 Ondersteuning bij/sparren over de opstelling van het nieuwe Gemeentelijk Rioleringsplan.

In verband met de afstemming op de taken van gemeentelijke medewerkers zal de exacte invulling in nader overleg worden bezien.

Functie eisen

 Ruime actuele kennis op HBO+ niveau ten aanzien van het water- en rioleringsbeleid;
 Ervaring in de aanpak van wateroverlast en het opstellen van Gemeentelijke Rioleringsplannen;
 Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische maatregelen te bespreken met inwoners, waarbij een zekere uitstraling en overwicht wordt verwacht.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten