NOC Engineer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
389
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-11-2015

Einddatum

1-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

14-10-2015 om 9:00 uur

Als NOC Engineer ben je er op 24x7-basis verantwoordelijk voor om proactief netwerkverstoringen en incidenten te detecteren, te analyseren en af te handelen. Hierdoor lever je een bijdrage aan het waarborgen van een optimaal functionerend netwerk en levering van diensten aan onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de eerste analyse van gedetecteerde storingen en lost daar waar mogelijk het incident zelf op en informeert de organisatie hierover. Tevens verleen je (telefonische) ondersteuning aan monteurs bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarnaast verricht je operationele werkzaamheden, zoals configuratieaanpassingen en software-upgrades, tijdens de nachtdienst. Verder ben je (mede)verantwoordelijk voor het afhandelen van justitiƫle verzoeken en toegangsbeheer.

Jouw afdeling

Het Network Operations Center is onderdeel van de afdeling Network Operations. De afdeling Network Operations is verantwoordelijk voor het operationele beheer van de kwaliteit en beschikbaarheid van de Ziggo netwerken, platformen en dienstverlening met als doel de klanttevredenheid betreffende de dienstverlening te maximaliseren.

Functie eisen

bereid tot 24x7 ploegendienst is een vereiste
CCNA niveau
minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de Telecom-branche
Een of meerdere HFC/CMTS/Voice/Transport kennis in huis
een brede kennis van techniek
goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
analytisch, resultaat- en klantgericht, stressbestendig en flexibel

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten