Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Meppel
Reacties
0
Bekeken
258
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

2-11-2015

Einddatum

31-12-2015

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-10-2015 om 9:00 uur

De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit de controle op de herwaardering woningen voor belastingjaar 2016. Daarnaast bestaat het werk uit controles op secundaire kenmerken van de woningen. Dit betekent het ter plaatse aan de buitenkant controleren van de kwaliteit en/of het onderhoud van de woningen en de daarbij behorende administratieve verwerking.

Eisen

minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4.
minimaal een afgeronde opleiding WOZ-taxateur (SVMNIVO).
minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het taxeren van woningen in het kader van de WOZ.

Wensen

minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het taxeren van woningen in het kader van de WOZ bij een gemeente.
kennis van en/of werkervaring met de softwarepakketten HIS@all en/ of Key2Waarderen (Centric-applicaties).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten