Lotus Notes specialist

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
291
Status
Gesloten
Referentie
ELINLN

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Lotus Notes specialist om het team te versterken voor de upgrade naar Domino 9.

Functieomschrijving Lotus Notes Specialist

Wij zoeken een enthousiaste infrastructuur specialist met als speciaal aandachtsgebied beheer van de Lotus Notes Domino Collaboration omgeving. Een uitdagende rol die volop in ontwikkeling is door veranderende eisen en wensen in de IT dienstverlening. Als infrastructuur specialist kent onze Lotus Notes Domino Collaboration omgeving geen geheimen voor je. Je schakelt met collega’s uit diverse disciplines om te zorgen dat deze omgeving 24 uur per dag paraat is. In de komende periode gaat de omgeving geüpgrade worden naar Domino 9. In jouw functie zorg je voor: •Het kwalitatief goed inrichten, aanpassen en beheren van systemen. •Het analyseren en oplossen van storingen en het doen van verbetervoorstellen op basis van de analyses. •Het opstellen van documentatie van de infrastructuur in relatie tot bedrijfstoepassingen. •Het coördineren van Change Management op de infrastructuur. •Het coachen, begeleiden en functioneel aansturen van collega’s. •Het bijhouden van nieuwe technologische ontwikkelingen in de markt en het vertalen hiervan naar strategische IT oplossingen dan wel nieuwe systemen
•Het bijdragen aan het releasemanagement op de IT infrastructuur. Vanuit je gedegen technische achtergrond werk je zeer nauw samen met IT specialisten zoals architecten, security consultants, systeembeheerders, software ontwikkelaars en natuurlijk collega infrastructuur specialisten.

Werkzaamheden Lotus Notes specialist

Het op tactisch niveau zorg dragen voor een stabiele en kwalitatief goed functioneerde IT infrastructuur binnen de door Group IT gestelde richtlijnen waarbij continuïteit, stabiliteit en betrouwbaarheid van de hardware, besturingssystemen, businessapplicaties, database systemen en netwerken gegarandeerd worden.
Aandachtsgebied
Infrastructurele systemen: netwerken, servers, datacenter platformen, werkstations en randapparatuur. Software-installaties, updates en security patches. Beheer (20%) en ontwikkeling/implementatie (80%).
Kernactiviteiten
Het kwalitatief goed inrichten, aanpassen en beheren van systemen.
Het opstellen van technisch ontwerpen op basis van requirements/ functioneel ontwerp.
Het ontwikkelen van platformen.
Het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten.
Het analyseren en oplossen van storingen en het doen van verbetervoorstellen op basis van de analyses.
Het opstellen van documentatie van de infrastructuur in relatie tot bedrijfstoepassingen.
Het coördineren van Change Management op de infrastructuur.

Functie eisen

Profiel Lotus Notes specialist

•HBO/WO werk- en denkniveau. •5 jaar werkervaring op dit gebied of in een soortgelijke omgeving. •Parate technische IT kennis zodat je een volwaardig gesprekspartner bent van IT professionals. •Je bent een gedreven pragmaticus en weet met een open stijl en flexibele houding jezelf op alle niveaus te presenteren. •Multidisciplinair kunnen denken en communiceren. •Gestructureerd en planmatig kunnen denken en werken. •Expertkennis op IBM Lotus Domino en Notes (client) vanaf R8.5, ook Quickr, Traveler, Sametime, LEI is vereist. Kennis van een of meerdere van de onderstaande technologieën is een pre: oLotusscript oIBM Websphere Application Server oTivoli Storage Manager oBasiskennis Netwerk technologie oWindows 2012 oLinux
Aanvullende competenties/Soft criteria *
Je voelt je betrokken bij onze omgeving. Houdt graag vinger aan de pols, zodat je weet wat er speelt en in kunt grijpen als dat nodig is. Je werkt gestructureerd en bent in staat om werkprocessen te verbeteren. Je communiceert helder en overtuigend en vindt het leuk om met veel verschillende disciplines (technisch specialisten, projectleiders, ontwerpers, architecten, functioneel beheerders en management) samen te werken. Je staat stevig in je schoenen, vriendelijk als het kan, een beetje streng als het moet. Klantbelang staat bij jou centraal.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-10-2015 10:04
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-10-2015 09:51
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten