Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
08-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
47
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor Ziggo in A'dam zoeken we een NOC Engineer die zich voor langere tijd beschikbaar wilt stellen, eventueel met een overgang in vaste dienst.

Als NOC Engineer ben je er op 24x7-basis verantwoordelijk voor om proactief netwerkverstoringen en incidenten te detecteren, te analyseren en af te handelen. Hierdoor lever je een bijdrage aan het waarborgen van een optimaal functionerend netwerk en levering van diensten aan onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de eerste analyse van gedetecteerde storingen en lost daar waar mogelijk het incident zelf op en informeert de organisatie hierover. Tevens verleen je (telefonische) ondersteuning aan monteurs bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarnaast verricht je operationele werkzaamheden, zoals configuratieaanpassingen en software-upgrades, tijdens de nachtdienst. Verder ben je (mede)verantwoordelijk voor het afhandelen van justitiƫle verzoeken en toegangsbeheer.

De afdeling

Het Network Operations Center is onderdeel van de afdeling Network Operations. De afdeling Network Operations is verantwoordelijk voor het operationele beheer van de kwaliteit en beschikbaarheid van de Ziggo netwerken, platformen en dienstverlening met als doel de klanttevredenheid betreffende de dienstverlening te maximaliseren.

Specifieke eisen mbt solliciteren

 1. Cv met referenties. Hierin moet tot uitdrukking komen wie de opdrachtgever was, de begin- en einddatum van de tewerkstelling, het aantal uren per week. Elke referentie moet de mogelijkheid bieden contact op te nemen met de voormalige opdrachtgever. U dient de contactgegevens in het cv op te geven.

 2. Bereidheid tot werken in ploegendienst.

 3. Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de Telecom-branche

 4. Analytisch, resultaat- en klantgericht, stressbestendig en flexibel

 5. Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

 6. Een of meerdere HFC/CMTS/Voice/Transport kennis in huis.

 7. CCNA

Start opdracht

01-11-2015

Duur opdracht

in ieder geval tot 01-06-2016

Uren per week

40

Uurtarief incl. reiskosten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten