Datacenter Migratie Specialist (Change Room) Medior

Opdrachtgever
AVANCE ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
67,50
Op locatie
Den Haag
Reacties
6
Bekeken
393
Status
Gesloten
Referentie
5143

Afrondingstoelichting

Bedankt voor jullie reactie we hebben de aanvraag inmiddels weten in te vullen.


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Datum

vrijdag 9 oktober 2015

Aanvraag nr.

5143

Type aanvraag

Detachering

Functie

Datacenter Migratie Specialist (Change Room) Medior

Aantal vacatures

1

Werkzaamheden : SSC-ICT Den Haag levert de ICT aan een groeiend verzorgingsgebied binnen de centrale Rijksoverheid. Op dit moment worden de diensten geleverd aan o.a. de Ministeries van I&M (inclusief voormalig VROM), SZW, VWS, BZK en FIN. SSC-ICT is druk doende met de voorbereidingen om de huidige infrastructuur te vernieuwen en te migreren naar het nieuwe Overheid Data Center (ODC) in Rijswijk. Het voldoen aan de nieuwe security en compliance eisen binnen de overheid is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Verder is SSC-ICT met een groot aantal cruciale IT projecten bezig om de dienstverlening aan haar klanten te professionaliseren (Programma “Reframing Infrastructure”). Daartoe is een apart team van IT specialisten opgezet (de “Change Room”) van waaruit alle IT werkzaamheden voor projecten integraal en in samenhang worden uitgevoerd. Vanuit deze “Change Room” worden de resultaten overgedragen aan een speciaal team binnen de exploitatie (de “Exploitatie Room”) die de nieuwe zaken in beheer nemen.
Wij zijn op zoek naar een Medior Datacenter Migratie Specialist om de “Change Room” te versterken.
Als Medior Datacenter Migratie Specialist bereid je in projectverband migraties van fysieke en gevirtualiseerde omgevingen voor naar de nieuwe datacenters van SSC-ICT en voert deze in teamverband uit. Het upgraden van sterk verouderde technische infrastructuur componenten (Life Cycle Management LCM) is tijdens de opzet en uitvoering van het migratieprogramma een belangrijk speerpunt, vooral ook vanuit security en compliance eisen binnen de overheid (de BIR). Als Datacenter Migratie Specialist ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, opzet, inrichting en uitvoering van het Datacenter Management voor het nieuwe Overheid Data Center(ODC) in Rijswijk en de Uitwijklocatie aan de Korte Voorhout. Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de afgesproken werkpakketten en adviseert hierin zonodig de SSC-ICT of de klant. Je draagt proactief bij aan de ontwikkeling en opstelling van het noodzakelijke uitvoeringsbeleid voor de directie Informatie- en Communicatietechnologie en haar klanten.

Kennis en vaardigheden : Je hebt een HBO niveau en beschikt over uitgebreide kennis over en ervaring met de opzet en operationalisering van datacenter management.
Je hebt kennis van en ervaring met tools voor Datacenter Management (bij voorkeur iTRACS) en het opzetten van procedures rond toegang tot en beheer van de infrastructuur binnen het datacenter (minimaal 5 jaar relevante ervaring).
Je hebt uitgebreide kennis over en ervaring met grootschalige datacenter migraties en Life Cycle Management (LCM) projecten binnen de IT infrastructuur.
Daarnaast heb je algemene kennis van ITIL en projectmethodieken (Prince2).
Je beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit. Je bent een echte teamspeler, hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire teams, weet je collega’s te motiveren en dient als sparringpartner voor medewerkers in het programma. Je bent toegankelijk, proactief, zelfstandig, creatief, politiek sensitief, pragmatisch, resultaatgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
Als pre geldt dat je vertrouwd bent met de opzet van de Overheid Data Centers (ODC’s) en de bestaande architectuur binnen het SSC-ICT.

Regio

Zuid-Holland

Contractperiode

3 mnd +

Verlengoptie

Ja

Uren per week

40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  09-10-2015 11:00
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2015 11:15
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2015 20:38
  Plaats
  Burcht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-10-2015 23:33
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-10-2015 14:26
  Plaats
  Oostvoorne

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-10-2015 16:29
  Plaats
  Bleiswijk
  Geplaatst door
  WPosthumusJzn
  Status
  Standaard
  Bijlage
  ok3l94hiy9b4x2d.pdf

  Er is een uitstekende match van de vereisten voor deze functie en mijn ervaringen. Zie mijn CV.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten