Project Leader/Project Manager

Intermediair
Imbri
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60
Op locatie
Vlaams-Brabant
Reacties
2
Bekeken
896
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Locatie

Vlaams-Brabant

Start

zsm

Duratie

9 maanden met optie om verlenging

Taken

-Je werkt mee aan het continu verbeteren van processen en gaat actief op zoek naar synergie opportuniteiten. Je verzoent pragmatische korte termijn oplossingen, met structurele lange termijn einddoelen. (= katalysator rol)
-Je bekijkt verbeteringsvoorstellen kritisch, rekening houdend met baten/kosten/risico’s (afweging tussen commercieel belang en proces/ontwikkelingskost) en de E2E-impact op de process ketting.
-Je bent in staat de nieuwe processen uit te tekenen in Visio, te meten en te evalueren. Je staat niet in voor de implementatie maar

Description

 • End-to-end management of the project in terms of organisation, time, budget, information and quality control

 • Providing project-based direction and coaching to the project team members

 • General obligation to guarantee results within the program with the authority to delegate insofar as this takes place within the limits of the standards.

 • Formally following up errors affecting the functional and end-to-end tests in conjunction with the analyst, technical designer, application manager, (end) user and programmer in consultation with the test adviser

 • Reporting on the progress of the functional and end-to-end tests in consultation with the analyst and test adviser

 • Ensuring correct delivery of the project in accordance with the release process (Possibly) acting as contact for dealing with fixes during the warranty period.

Kennis

-Je overlegt en communiceert je voorstellen met de business partijen (spokes) en de implementatieteams (Solution Teams/Project Teams) om tot een optimaal resultaat te komen. Je voert een open multilaterale communicatie
-Je kan op het correcte niveau de flows mappen, analyse onderbouwen en communiceren naar diverse partijen in het bedrijf. Je draagt de uitgelijnde kwaliteitsvereisten en methodologie van het HUB-team hoog in het vaandel.
-Je ondersteunt de project teams, NAPP-werking en risk departementen vanuit een procesmanagement denkkader. Project management interesse is een meerwaarde.
-Je verwerft affiniteit met de evoluties in process management, markt tendensen mbt Asset Managers en business architecturale opportuniteiten in de buitenwereld die optimalisatie van processen mogelijk maken. Deze kennis zal je delen met je teamleden (trainingsessies) om de kwaliteit en expertise van het team te verhogen.

Profiel & Opleiding Wij zoeken iemand met volgend profiel

-Je kent de beleggingsproducten en hebt al opdrachten vervuld bij Asset Managers ikv product launches en/of verbeteringsprojecten.
-Je bent een expert in de fondsenindustrie en de toekomstige legale uitdagingen zijn je bekend.
-Expert in Order & Trade processen, alsook Portfolio Management zijn cruciaal. Je bent vertrouwd met het Portfolio management systeem Décalog/Neoxam NX v1.
-Meer dan gemiddelde kennis in Reporting en Fund Accounting processen
-Kennis van Lean/BPM technieken is vereist, Six Sigma kennis is een extra troef.
-Kennis van Process Design in Visio
-Kennis van Prince 2 (of soortegelijke) wijze van Projectleiding
-Je bent analytisch sterk: je assimileert zeer snel moeilijke gegevens, vindt een perfecte balans tussen detail vs. high-level onderzoek en verwerft snel inzichten in de essentie van topics.
-Je bent constructief-kritisch en onderzoekend ingesteld om de verkregen informatie tot de kern te doorgronden en correct in te schatten.
-Je hebt een cliëntgerichte instelling: je begrijpt en anticipeert op behoeften van de klant.
-Je bent een team-player gericht op samenwerking en collegialiteit.
-Je hebt ervaring in het maken en geven van process trainingen
-Je hebt een actieve kennis van het Nederlands en Engels, basiskennis Frans. Je bent in staat te communiceren/rapporteren naar alle niveaus in het bedrijf en je communicatiestijl hieraan aan te passen (van process executor tot C-level)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  09-10-2015 11:15
  Plaats
  Bergen Op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-10-2015 11:45
  Plaats
  Maaseik

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten