Beheersmedewerker Verkeer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leiderdorp
Reacties
0
Bekeken
444
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

4-11-2015

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

15-10-2015 om 17:00 uur

Binnen het cluster ruimte werk je aan opgaves op het gebied van verkeer. Je zal worden ingezet bij de uitvoering van technisch beheer, projecten en beleid op het gebied van verkeer en vervoer. Tot de activiteiten behoren het maken en beoordelen van verkeerskundige ontwerpen, het geven van verkeerstechnische en -juridische adviezen, het toetsen van vergunningen en ontheffingen, opstellen van verkeersbesluiten, behandelen van vragen, deelnemen aan projecten en beheren van informatiesystemen. We werken integraal, wat betekent dat je met verschillende collega’s vraagstukken vanuit verschillende invalhoeken benadert en gezamenlijk tot resultaten komt. Je legt en onderhoudt contacten met relevante personen en organisaties op je eigen werkterrein en kan verbindingen leggen.

Functie eisen

Relevante afgeronde MBO/HBO opleiding (Verkeerskunde/civiele techniek) (eis)
Minimaal 3 jaar ervaring als verkeerstechnisch medewerker (eis)
Je bent klantgericht, hebt gevoel voor je omgeving en kan in een (vaak complexe) politiek-bestuurlijke omgeving opereren
Je hebt enig financieel inzicht
Affiniteit met beleid
Je bent praktisch ingesteld en in staat om op een projectmatige manier te werken
Je hebt een resultaatgerichte focus en kan daardoor je resultaten binnen de afgesproken tijd realiseren

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten