Verificateur en Lead assessor Milieu Management systemen

Opdrachtgever
Lloyd's Register EMEA
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60
Op locatie
Rotterdam
Reacties
2
Bekeken
624
Status
Gesloten
Referentie
7344

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Als Verificateur toetst u zelfstandig of in teamverband jaarrapportages op bijvoorbeeld milieu en sociale aspecten en werken we waar van toepassing met accountantsbureaus om integrale jaarrapporten te toetsen. Ook kunt u gevraagd worden claims van onze klanten te onderzoeken die zij in het publieke domein wil gaan gebruiken in bijvoorbeeld marketing en productportfolio’s.

Als Lead auditor toetst u zelfstandig of in teamverband (integrale) managementsystemen op het gebied van milieu, kwaliteit en energie (zoals ISO9001, ISO14001, ISO50001 en/of CO2 prestatieladder) en/of verifieert u de geclaimde of gerapporteerde energie en/of CO2 prestaties van organisaties. U treedt op als deskundige en onderzoekt de implementatie van de managementsystemen met als doel een bijdrage te leveren aan de verbeteringen en effectiviteit van deze systemen en hun resultaten. Het verbreden en verdiepen van de samenwerking met deze organisaties vormt tevens een aspect van uw functie. Op basis van uw vakmanschap levert u een bijdrage aan de ontwikkeling van onze dienstverlening.

Job Requirements

 • Minimaal 5 jaar brede praktijkervaring in de zakelijke dienstverlening of industrie (bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening, toezicht en handhaving, chemie, civiele techniek, waterbouw, werktuigbouw en/of logistiek).

 • Kennis van en ruime ervaring met (non-financial) verificatie en/of accountancy werkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld (integrale) milieu en/of duurzaamheid jaarrapportages en claims controles.

 • Kennis van en ervaring met Managementsystemen op het gebied van bijvoorbeeld ISO14001, ISO50001 en/of CO2 prestatieladder.

 • Minimaal een afgeronde HBO technische of/en administratieve opleiding in voor deze functie relevante richting en aangevuld met relevante cursussen en opleidingen.

 • Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een gevoel voor (interne) bestuurlijke verhoudingen bij klanten.

Wij bieden
Een gedegen inwerk- en opleidingstraject. Na het succesvol afronden van het opleidingstraject bieden wij een mooi pakket aan werkzaamheden met en bij uitdagende klanten. Daarnaast is er voldoende ruimte voor na- en bijscholing.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-10-2015 13:53
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-10-2015 13:58
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten