Beheerder Meterpark - / Data-Beheerder

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
36
Status
Gesloten
Referentie
PP

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

TenneT is op zoek naar een Beheerder Meterpark - / Data-Beheerder

TenneT is de eerste grensoverschrijdende elektriciteitstransporteur van Europa. Met 20.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen en 36 miljoen eindgebruikers in Nederland en Duitsland behoren we tot de top 5 elektriciteitstransporteurs van Europa. Onze focus is gericht op de ontwikkeling van een Noordwest-Europese energiemarkt en op de integratie van duurzame energie. Taking power further.

De Performance Unit AM is verantwoordelijk voor een toekomstvaste en onderhoudbare elektriciteitsinfrastructuur. AM stuurt primair op risico en performance van de infrastructuur. Daarbij identificeert AM knelpunten en schat zij de risico van deze knelpunten in. AM is verantwoordelijk voor het opstellen van mitigerende maatregelen en het prioriteren van deze maatregelen. Vervolgens geeft AM opdracht tot het realiseren van de gekozen maatregelen. Eveneens toetst en accepteert AM de door de service providers gedane aanpassingen aan de infrastructuur aan vooraf gestelde eisen en kaders. Daarnaast is AM eigenaar van de Asset data en Asset documentatie.

Functie-informatie Omschrijving werkzaamheden

Als onderdeel van de Basis Ontwerpen (BO's) zullen veel studies en berekeningen moeten worden gedaan. Het maken van de BO’s wordt daarom uitbesteed aan de erkende engineeringspartijen. Doordat de BO’s een groot aantal stations en verbindingen betreffen (92 stations, 96 verbindingen, +/- 2860 masten) zal een grote hoeveelheid informatie nodig zijn vanuit de bestaande informatiesystemen van TenneT (GIS, SISNET, Atlas en met name Meridian). De engineeringspartijen kunnen niet zelfstandig zoeken in deze informatiesystemen van TenneT. Het zoeken en aanleveren van informatie zal daarom moeten worden uitgevoerd door een TenneT DDM medewerker. Deze medewerker zal zich fulltime bezig gaan houden met de informatieverstrekking richting engineeringspartijen voor bovengenoemde BO’s. De tijd zal daarbij verdeeld moeten worden over de 8 bovengenoemde BO’s (globale indeling: 2 dagen voor BO1, 1.5 dag voor BO2 en 1.5 dag voor BO3 t/m 8). De aan te trekken DDM medewerker zal deels werken op het TenneT kantoor te Weert en deels (op een TenneT laptop) werken op de kantoren van de engineeringspartijen, hij zal daar waar nodig worden bijgestaan door een engineer van de engineeringspartij (iemand die precies weet waar naar gezocht moet worden)

De betreffende DDM medewerker wordt opgeleid binnen de afdeling DDM. Dit om het zoeken naar informatie efficiënt en doelmatig te kunnen uitvoeren. De medewerker zal hiërarchisch vallen onder de teammanager van DDM. De projectmatige aansturing zal lopen via de projectleider.

Naast het zoeken naar relevante informatie kan de medewerker ook ingezet worden voor assistentie (contacten leggen en afspraken maken voor de engineeringspartij) en zoeken naar informatie die niet in GIS, SISNET, Atlas of Meridian beschikbaar blijkt (maar bv. wel via stationsarchieven achterhaald kan worden). Inzet vanaf oktober 2015, in eerste instantie gedurende een jaar (daarna eventueel te verlengen met nog een half jaar). Omdat het werk deels bij verschillende engineeringspartijen op kantoor uitgevoerd zal worden, dient de DDM medewerker reizen binnen Nederland geen bezwaar te vinden.

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
*Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding;
*Je bent analytisch, scherp, proactief, communicatief, resultaatgericht en zorgvuldig;

Nice to have

Kennis van de TenneT informatiesystemen GIS, SISNET, Atlas en Meridian
Het hebben van een sociaal netwerk binnen de beheersorganisatie van TenneT en de regionale netwerkbeheerders (Enexis, Delta) zou een pre zijn

Noodzakelijke kennis

Basiskennis van hoogspanningstechniek en van aardingsnetwerken in de grond

Aanbod Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen deze technisch zeer interessante werkomgeving, onder meer door de complexe hoogspanningsvraagstukken waarmee TenneT te maken heeft. Daarnaast krijg je een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, geregeld binnen de CAO NWb. Verder biedt TenneT je volop de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen, onder meer door training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Arnhem Bij indiensttreding wordt standaard een Pre Employment Screening (PES) uitgevoerd.

Startdatum Project

z.s.m.

Duur project

3 maanden

Uren per week

40

Belangstelling voor deze functie? Reageer dan voor 12 oktober 2015!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten