Adviseur / verkoper internet solutions MKB

Opdrachtgever
Hetkanbeteronline.nl
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Almere
Reacties
0
Bekeken
21
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

HetKanBeterOnline is gespecialiseerd in online diensten en oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Websites, webshops, vindbaarheid, Adwords adverteren, hosting en beheer. Alle diensten die het MKB bedrijf helpen hun bedrijf effectiever en beter te laten presteren met inzet van de online mogelijkheden die er zijn.

De uitgebreide kennis op het gebied van open source software en online tools en diensten kan de opdrachtgever hoogwaardige en betaalbare oplossingen bieden die het MKB praktisch en concreet helpen hun business te verbeteren.

Door een uiterst succesvolle marketing aanpak en uitvoering en een unieke propositie beschikken wij over ruime aanwas aan leads en potentiële klanten. Om deze goed op te volgen zoeken wij professionele internet consultants / sales representatives met ervaring op het aanbieden van online diensten en services.

Belangrijk is de vraag van de klant helder te krijgen en oplossingen duidelijk en eenvoudig te kunnen presenteren. Dus je moet ter zake kundig zijn maar wel in klant termen kunnen praten. Wat wil de klant? Oké, dat gaan we regelen. Niet te academisch, niet te gedetailleerd maar wel concreet en praktisch. Wat betekent dit? Hoe lossen wij dat op? Wat kost dat? En om de order durven te vragen.

Wij realiseren onze oplossingen met name in Wordpress (websites) en Magento (webshops) en middels tools als Woorank en Rankingcoach. Het is belangrijk dat je weet wat deze oplossingen te bieden hebben en interesse in het gehele marketingveld omtrent online mogelijkheden voor het MKB is een noodzaak. Je moet weten waar je het over hebt en problemen concreet kunnen vertalen in praktische oplossingen.

Wij bieden een concurrerend aanbod voor zelfstandigen die deze consulting selling job goed doen. Wij werken landelijk maar door het volume in leads kunnen we jou regionaal voorzien van potentiele klanten. De activiteiten voer je uit in naam van de opdrachtgever. Het blijven dan ook klanten van de opdrachtgever.

Wij zoeken commerciële internet deskundigen die klanten adviseren erg leuk vinden en klanten graag verder helpen. Alles daarvoor en daarna doen wij. Jij bent het gezicht van Hetkanbeteronline en de consultant die de klant de weg naar de goede oplossing wijst. We verkopen en adviseren voornamelijk telefonisch.

Interesse in deze klus? Ook voor langere tijd?
We kijken uit naar je reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten