Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Hoofddorp
Reacties
1
Bekeken
522
Status
Gesloten
Referentie
Applicatiebeheerder

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor de reactie op de aanvraag n.a.v. onze advertentie op Freelance.nl.

Indien wij voldoende aanknopingspunten zien in je CV nemen wij binnen 2 weken contact met je op om de details van de opdracht te bespreken.

Mocht je binnen deze termijn geen reactie ontvangen bewaren wij je CV in ons bestand en houden wij eventuele nieuwe projectmogelijkheden voor je in de gaten.

Al onze actuele vacatures tref je aan op onze website: www.harveynash.com/nl/vacatures/

Fijne dag!

Met vriendelijke groet,

Joris van Leeuwaarden
Recruitment Consultant
Harvey Nash

T

+31 (0)346 581 058

M

+31 (0)621 847 821


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Harvey Nash is voor een van haar eindklanten in Hoofddorp op zoek naar een Applicatiebeheerder.

Proces

Deadline: dinsdag 13 oktober 10:00 uur

Startdatum

z.s.m.

Einddatum

31-12-2015

Gemiddeld aantal uren per week

32

Tarief

zo scherp mogelijk

Branche

Bank/ Verzekeraar

Bedrijfsinformatie

De visie van deze opdrachtgever is actueler dan ooit: ze willen klanten in staat stellen zelf bewuste keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Deze visie sluit aan bij de huidige tijd waarin de overheid zich terugtrekt, de technologie razendsnelle ontwikkelingen doormaakt en klanten steeds specifiekere wensen hebben. Zij willen inspelen op deze veranderingen door steeds klantgerichter te gaan werken. Uiteindelijk willen ze de meest aanbevolen verzekeraar worden. Uit feedback van klanten, stakeholders en medewerkers, waaronder de NPS-scores en de Global Survey, blijkt dat ze wel op weg zijn maar nog een mooie slag te maken hebben. Om dit doel te realiseren, moeten ze efficiënter en effectiever gaan werken en hun producten en processen vereenvoudigen.

Door te luisteren naar de wensen van de klant, hoogwaardige- en servicegerichte dienstverlening aan te bieden en eerlijk en begrijpelijk te communiceren, stelt de opdrachtgever haar klanten in staat de juiste financiële keuzes te maken. Financieel bewust denken en handelen in het belang van de klant. Alles wat ze doen creëert waarde voor de klant. Elke medewerker denkt vanuit het klantperspectief en handelt vanuit de netwerkgedachte.

Omgeving

De Applicatiebeheerder rapporteert aan de Manager Applicatiebeheer. De eindklant heeft haar totale ICT uitvoering (systeem ontwikkeling & systeem beheer) uitbesteed. Het beheren en aansturen van de leverancierscontracten behoort tot de taken van eigen ICT Afdeling. Hiermee is zij de liaison tussen de business afdelingen en de uitvoerende ICT leveranciers en voorziet een goede delivery.

De werkzaamheden

Aansturen van service en delivery organisaties bij leveranciers op dusdanige wijze dat de gewenste service graad van ICT dienstverlening wordt geleverd aan de klant organisatie. Tevens ook dat de club verzekerd is van de juiste functionaliteit, stabiliteit, robuustheid, performance en beveiliging. Dit dient te leiden tot een stabiele basis van waaruit de klant op gecontroleerde wijze kan innoveren. De totale afdeling streeft naar operational excellence (zo optimaal mogelijk gestroomlijnde ICT processen en kostenbeheersing). Dit is een continu verbeterproces en herontwerp van taken, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en procesgang.

Als Applicatiebeheerder ben je reactief bezig met het analyseren en structureel oplossen van 3e lijns incidenten en problemen t.a.v. technische en functionele requirements. Je gaat op onderzoek naar de oorzaak en stelt oplossingsrichtingen voor in termen van te ontwikkelen of aan te passen software. Je beweegt je makkelijk door de organisatie heen en je hebt contact met externe leveranciers. Hierbij is je doel om de impact van 3e lijns incidenten en problemen te minimaliseren en te zorgen dat ze niet opnieuw optreden (duurzame oplossingen). Je werkt als 3e lijnsondersteuning achter de skilled helpdesk.

In je rol werk je nauw samen met de Problem Manager om tot een efficiënte en adequate functionele inrichting te komen van de applicaties.

Om de uitvoering van 3e lijns incident- en probleemoplossingen goed te laten verlopen werkt de applicatiebeheerder samen met de Problem Manager en zorgt de Applicatiebeheerder voor kennisoverdracht richting de Skilled Helpdesk.

Profiel

Kennis en ervaring in het aansturen van meerdere ICT partners;
Kennis van en ervaring met projectmatig werken (PRINCE II).
Kennis en ervaring op het gebied van betalingsverkeer en effectenverkeer
Ervaring met SQL en data modelleren.
Kennis van/ervaring met BI en Data Warehouse is een pré
Kennis en ervaring met ITIL processen;
Brede ICT kennis (netwerk, wintels en Linux, dot.net applicaties, internet, programmeer talen, etc.);

Kenmerken kandidaat (extra)

Gedegen inhoudelijke kennis over Windows OS, SQL Server (bij voorkeur MCSE)
Ervaring met hardening van Windows OS en SQl Server
Ervaring met Oracle is een pre
Ervaring met Unix is een pre
Queries kunnen draaien op AD, SQL en Oracle
Analytisch vermogen om verschillen te kunnen interpreteren
Affiniteit met Security
Aantoonbare opdrachten met Security projecten
Technisch sterk zijn
Kennis van netwerken
Houdt van aanpakken
Durft kritisch te zijn

Opleidingsachtergrond

Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskundige informatica of bedrijfskunde met een sterke IT-component

Werkervaring

Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de IT organisatie als Applicatiebeheerder

Taalvaardigheden

Uitstekend in de Nederlandse taal
Uitstekende kennis van de Engelse taal

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-10-2015 16:42
  Plaats
  Zaandam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten