Receptionist Nachtwacht

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
09-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Sassenheim
Reacties
0
Bekeken
481
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

19-10-2015

Einddatum

1-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

13-10-2015 om 17:00 uur

Het toezien op en bewaken van de veiligheid in en rondom de gebouwen, waarbij de veiligheid van de jongeren, personeel en derden is gewaarborgd. Het leveren van een bijdrage aan de begeleiding en verzorging van de jongeren.
Jongeren begeleid en verzorgd, zodanig dat hun veiligheid is gewaarborgd en aan de geldende regels en voorschriften is voldaan.
Veiligheid bevorderd, zodanig dat jongeren, personeel en derden gegarandeerd zijn van een veilige omgeving.
Medewerkers en bezoekers ontvangen en doorverwezen, zodanig dat dit op een klantvriendelijke wijze en conform procedures en richtlijnen is gerealiseerd.
Inkomend en uitgaand telefoonverkeer afgehandeld, zodanig dat de juiste verbindingen op een correcte wijze en conform de geldende procedures tot stand zijn gekomen.
Administratieve werkzaamheden uitgevoerd, zodanig dat deze conform de gestelde procedures en richtlijnen zijn afgehandeld.

Functie eisen

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (eis).
In het bezit van een BHV diploma (eis).
Mbo werk- en denkniveau, richting Beveiliging.
Enige kennis van pedagogische basiszorg en (medische) zorg.
Kennis van alle geldende procedures en richtlijnen.
Kennis van de geautomatiseerde systemen en vaardigheid in het gebruik ervan.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten