Technisch Ontwerper / Infrastructuurarchitect

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
11-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
1
Bekeken
524
Status
Gesloten
Referentie
20118026

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118026 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Deventer zijn wij op zoek naar een Technisch Ontwerper / Infrastructuurarchitect.

Opdrachtomschrijving

Binnen de DOWRi organisatie is de ICT afdeling verantwoordelijk voor de grote infrastructurele ICT-projecten voor de deelnemende gemeenten in het SSC. De infrastructuur is gebaseerd op Intel-based machinepark met bladetechnologie. De Windows-serveromgeving is gebaseerd op W2008 server op een VMware virtualisatieplatform. De W7-werkplekken zijn op VMware VDI gebaseerd en ontsloten met Thin Clients en laptops. De huidige Vista fat-clients worden momenteel uitgefaseerd of voorzien van Thin Kiosk.
De lopende vervangingsprojecten, de verhuizing van één van de Twin-Datacenterlocaties, de inhuizing van het nieuwe Stadhuiskwartier en de reguliere businessprojecten, waaronder enkele harmonisatieprojecten, vergen tijdelijk extra ontwerp- en analysecapaciteit als ondersteuning voor de vaste technisch ontwerper. Het betreft hier onder andere analyse van de keuzemogelijkheden voor de vervanging van enkele infrastructurele componenten in de generieke server- en netwerk back-end.. Op basis van de kennis en ervaring van de kandidaat zal het werkpakket verdeeld worden tussen vaste en tijdelijke kracht.
Er wordt expliciet NIET gezocht naar een software- of applicatie-architect, maar naar een infrastructuur-architect.

Jouw Profiel

 • Je bent een stevige en onafhankelijke professional, met een HBO+ werk- en denkniveau en een ervaren technisch ontwerper met ruime kennis van de hierboven genoemde technische infrastructuur.

 • Je bent bekend met technische infrastructuren, bij voorkeur binnen grotere gemeenten.

 • Je kunt zelfstandig, maar ook in duoverband, de vraag van de klant, het aanbod van de leveranciers en de mogelijkheden van de gemeentelijke infrastructuur combineren tot een bruikbaar PSA en Globaal Technisch ontwerp.

 • Je hebt meerjarige ervaring als ontwerper/architect met IT infrastructuren, zowel generiek als bestemd voor businessapplicaties.. Je bent in staat om tijdens de realisatie van het project een QA rol te vervullen namens de opdrachtgever en/of voor de ICT afdeling op de door de leverancier op te leveren producten zoals Detail technisch ontwerp, installatie-instructies en implementatiedraaiboeken.

 • Je bent een analytisch en conceptueel denker en kunt uitstekend de vertaling maken van denken naar doen. Daarbij toon je creativiteit. Je wilt met collega’s in het vakgebied maar ook daarbuiten samen succesvol zijn in de projecten.

 • Kennis van NORA en GEMMA alsook van architectuurmethodieken is een pré.

 • Ervaring als technisch projectleider (Prince II) is een pré.

Kerncompetenties

Analytisch, communicatief sterk in woord en geschrift, initiatiefrijk, creatief, oplossingsgericht, samenwerkend en dienstverlenend.

Functie Eisen

 1. In het bezit van MCSA certificaat.

 2. Minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met VM Ware en/of VDI.

Functie Wensen

 1. Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar in de functie van Infrastructuur specialist of Technisch Ontwerper bij een gemeente.

 2. Aantoonbare werkervaring met GEMMA en NORA architectuur.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Deventer

Startdatum

26-10-2015

Duur

29-1-2016

Optie op verlenging

2 x 3 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

€ 70,-

Sluitingsdatum

16-10-2015

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

woensdag 21 oktober 2015 tussen 09.30 en 15.00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  11-10-2015 13:55
  Plaats
  Zwanenburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten