Technisch Ontwerper / Infrastructuurarchitect

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
11-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
624
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

29-1-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-10-2015 om 9:00 uur

Binnen de DOWRi organisatie is de ICT afdeling verantwoordelijk voor de grote infrastructurele ICT-projecten voor de deelnemende gemeenten in het SSC. De infrastructuur is gebaseerd op Intel-based machinepark met bladetechnologie. De Windows-serveromgeving is gebaseerd op W2008 server op een VMware virtualisatieplatform. De W7-werkplekken zijn op VMware VDI gebaseerd en ontsloten met Thin Clients en laptops. De huidige Vista fat-clients worden momenteel uitgefaseerd of voorzien van Thin Kiosk.
De lopende vervangingsprojecten, de verhuizing van één van de Twin-Datacenterlocaties, de inhuizing van het nieuwe Stadhuiskwartier en de reguliere businessprojecten, waaronder enkele harmonisatieprojecten, vergen tijdelijk extra ontwerp- en analysecapaciteit als ondersteuning voor de vaste technisch ontwerper. Het betreft hier onder andere analyse van de keuzemogelijkheden voor de vervanging van enkele infrastructurele componenten in de generieke server- en netwerk back-end.. Op basis van de kennis en ervaring van de kandidaat zal het werkpakket verdeeld worden tussen vaste en tijdelijke kracht.
Er wordt expliciet NIET gezocht naar een software- of applicatie-architect, maar naar een infrastructuur-architect.

Functie eisen

in het bezit van MCSA certificaat (Eis)
minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met VM Ware en/of VDI (referentie vereist) (Eis)
minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar in de functie van Infrastructuur specialist of Technisch Ontwerper bij een gemeente
werkervaring met GEMMA en NORA architectuur
HBO+ werk- en denkniveau en een ervaren technisch ontwerper

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten