Technisch Ontwerper/Infrastructuur Architect

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
11-10-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
29
Status
Gesloten
Referentie
PB/EL

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Technisch Ontwerper/Infrastructuur Architect

Aanvang opdracht

26-10-2015

Voltooiing opdracht

29-1-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Standplaats

Deventer

Binnen de DOWRi organisatie is de ICT afdeling verantwoordelijk voor de grote infrastructurele ICT-projecten voor de deelnemende gemeenten in het SSC. De infrastructuur is gebaseerd op Intel-based machinepark met bladetechnologie. De Windows-serveromgeving is gebaseerd op W2008 server op een VMware virtualisatieplatform. De W7-werkplekken zijn op VMware VDI gebaseerd en ontsloten met Thin Clients en laptops. De huidige Vista fat-clients worden momenteel uitgefaseerd of voorzien van Thin Kiosk.

De lopende vervangingsprojecten, de verhuizing van één van de Twin-Datacenterlocaties, de inhuizing van het nieuwe Stadhuiskwartier en de reguliere businessprojecten, waaronder enkele harmonisatieprojecten, vergen tijdelijk extra ontwerp- en analysecapaciteit als ondersteuning voor de vaste technisch ontwerper. Het betreft hier onder andere analyse van de keuzemogelijkheden voor de vervanging van enkele infrastructurele componenten in de generieke server- en netwerk back-end.. Op basis van de kennis en ervaring van de kandidaat zal het werkpakket verdeeld worden tussen vaste en tijdelijke kracht.

Er wordt expliciet NIET gezocht naar een software- of applicatie-architect, maar naar een infrastructuur-architect.

Kandidaatomschrijving
Je bent een stevige en onafhankelijke professional, met een HBO+ werk- en denkniveau en een ervaren technisch ontwerper met ruime kennis van de hierboven genoemde technische infrastructuur.
Je bent bekend met technische infrastructuren, bij voorkeur binnen grotere gemeenten.
Je kunt zelfstandig, maar ook in duoverband, de vraag van de klant, het aanbod van de leveranciers en de mogelijkheden van de gemeentelijke infrastructuur combineren tot een bruikbaar PSA en Globaal Technisch ontwerp.
Je hebt meerjarige ervaring als ontwerper/architect met IT infrastructuren, zowel generiek als bestemd voor businessapplicaties.. Je bent in staat om tijdens de realisatie van het project een QA rol te vervullen namens de opdrachtgever en/of voor de ICT afdeling op de door de leverancier op te leveren producten zoals Detail technisch ontwerp, installatie-instructies en implementatiedraaiboeken.
Je bent een analytisch en conceptueel denker en kunt uitstekend de vertaling maken van denken naar doen. Daarbij toon je creativiteit. Je wilt met collega’s in het vakgebied maar ook daarbuiten samen succesvol zijn in de projecten.
Kennis van NORA en GEMMA alsook van architectuurmethodieken is een pré.
Ervaring als technisch projectleider (Prince II) is een pré.
Kerncompetenties: Analytisch, communicatief sterk in woord en geschrift, initiatiefrijk, creatief, oplossingsgericht, samenwerkend en dienstverlenend.

Eisen
Certificering
Op CV aantoonbaar in het bezit van MCSA certificaat.

Werkervaring VM Ware, -server en VDI
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met VM Ware en/of VDI.
Referentie vereist

Contactpersonen Plony Baas/Elvira Lapré
Sluitingsdatum 16 oktober 2015

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten