Java Ontwikkelaar met Websphere kennis

Opdrachtgever
Jenrick
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
1
Bekeken
458
Status
Gesloten
Referentie
20150885

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor één van onze eindklanten zijn we op zoek naar een Java Ontwikkelaar met Websphere kennis.

Achtergrond

Bij onze opdrachtgever werk je aan uitdagende projecten. De klant werkt volgens de scrummethodiek en Continuous Delivery Engineering. Je bent op verschillende domeinen actief, zoals bijvoorbeeld CRM, financieel of logistiek.
Als Java Ontwikkelaar is het jouw taak om ervoor te zorgen dat we naast het implementeren van nieuwe functionaliteiten, aspecten zoals performance, continuïteit, flexibiliteit en onderhoudbaarheid niet uit het oog verliezen. Je zult gaan werken in een multidisciplinair scrumteam, waarbij de focus ligt op Java ontwikkeling, maar ook de disciplines testen en Oracle ontwikkeling zijn ruim vertegenwoordigd. Er wordt structureel en doelmatig gewerkt aan ontwikkeling op het Java-vakgebied, zodat we in staat zijn om op een innovatieve wijze projecten voor onze business te realiseren.
We zoeken een professional met kennis van Java en weet je idealiter ook de weg binnen bijvoorbeeld Oracle en Agile. Meerdere keren per week komen de specialisten uit de verschillende scrumteams samen in een vakgroep (community) waar oplossingen gereviewed worden, standaards en richtlijnen worden vastgesteld, maar ook veel focus is op kennisdeling en innovatie. Binnen ICT zijn er verschillende vakgroepen actief, naast Java ook op het vakgebied Oracle, test, integratie en is de vakgroep voor scrummasters aan het opstarten.
Als Java developer werk je aan zeer bedrijfskritischesystemen, waarin veel logica en bedrijfsregels zijn geïmplementeerd. De on-line winkel is altijd open , dat je in een 24x7 omgeving terechtkomt is dus geen verrassing. Jij weet dat er hierbij extra aspecten zijn die je tijdens de ontwikkeling scherp in de gaten moet houden. Performance is hiervan de belangrijk. De aard van de aanpassingen is niet alleen het bouwen van extra functionaliteit, maar vooral ook gericht op integratie.

Technologie

Je kunt dus omgaan met XML/Json in en beheerst de tools en technieken hieromheen. Werken met een versiebeheer systeem als subversion of GIT ben je gewend. De applicaties draaien op dit moment op Webpshere. Je kunt je weg vinden in een Oracle database. Unittesten en automatische functionele testen bouwen wij m.b.v. TestNg, Mockito en Fitnesse.
Als Java developer werk je in een van de scrumteams, samen met Oracle developers, testers, analisten applicatiespecialisten, architecten, een scrummaster en de business aan de doelstellingen van het project. Wij gaan ervan uit dat SCRUM voor jou geen geheimen meer kent en dat je moeiteloos in dit proces kunt instappen. We zoeken proactieve mensen die gewend zijn om zelfstandig onze korte lijnen te bewandelen om zo doelgericht naar hun resultaat te werken.

Eisen

Om je rol als Java ontwikkelaar goed in te kunnen vullen, verwachten we aantoonbare kennis en ervaring:
•Afgeronde HBO opleiding met informatica achtergrond
•Kennis van Websphere of vergelijkbare applicatieserver, het Spring framework, basiskennis Oracle, Java 6, Fitnesse, Mockito, Scrum
•Basiskennis van Agile/Scrum, Unix, Maven, Gradle, Subversion, Git, Hudson, Webservices, Eclipse, TestNG is een pre.

De kandidaat moet in staat zijn om zich de omgeving snel eigen te maken. Kennis en ervaring in een Retail, financiële of logistieke omgeving is een pre.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-10-2015 10:37
  Plaats
  Doetinchem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten