Financieel Adviseur A

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-10-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
193
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

26-10-2015

Einddatum

31-1-2016

Optie op verlenging

Onbekend

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

15-10-2015 om 8:00 uur

Het project omvat het structureel verbeteren van de data kwaliteit (schoning) van particuliere hypotheekdossiers. In een team van Commercieel Ondersteuners en Junior Specialisten, werk je als Specialist aan het monitoren en schonen van hypotheekdossiers.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het beoordelen van complexe data issues in het financieringsdossiers. Hiertoe worden brondocumenten vergeleken met data in CPS en HTC. De issues die de specialist beoordeelt zijn de zaken waarbij kennis van het beleid en de normen van financiering binnen de Rabobank nodig is. Indien nodig zal de Specialist de communicatie met de lokale bank verzorgen, veelal zal dit mondeling plaatsvinden.
De specialist is tevens aanspreekpunt voor de overige teamleden. Daarnaast verzorgt de specialist de uitvoering van controle werkzaamheden en rapportage t.a.v. risico beheersing en uitgevoerde controles naar de teamleider. Er wordt een actieve houding vereist voor het aandragen van verbetervoorstellen.

Vereisten

Opleidingsniveau: MBO+/HBO

SEH
WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet

Vereistenprofiel

· Basis opleiding Security Awareness (SOE765_1109) ; vereist per 15-11-2011*
· Medewerkers integriteit (TOE011EL141) ; vereist per 01-07-2014*
· Medewerkers integriteit (TOE001EL133) ; vereist per 01-07-2014

Wenselijk

Kennis en ervaring HTC, CPS en Siebel

Competenties

  • samenwerken

  • communicatief vaardig

  • onafhankelijk en onderbouwd oordelen

  • initiatiefrijk en analytisch

  • organiseren en monitoren

  • risico beheersing

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten